17 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ένας χρόνος λειτουργίας για την ηλεκτρονική εφημερίδα Political

Ένα χρόνο λειτουργίας έκλεισε χθες η διαδικτυακή εφημερίδα Political η οποία με τεράστια επιτυχία γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για τη περίοδο αυτή η εφημερίδα έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλούς αναγνώστες, την αγάπη και την προσοχή τους, καθώς συνδυάζει την ενημέρωση και τα άρθρα γνώμης, με εγκυρότητα και αξιοπιστία.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στα «γενέθλια» της Political για να συγχαρούν τόσο τον εκδότη Νίκο Καραμανλή, όσο και την ομάδα δημοσιογράφων της ηλεκτρονικής εφημερίδας και να εκφράσουν τις ευχές τους.  Χιλιάδες συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα καθημερινά να λαμβάνουν στο mail τους την ηλεκτρονική εφημερίδα με ταχύτητα, εγκυρότητα, αξιοπιστία αλλά και σημαντικές δημοσιογραφικές υπογραφές.

Στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο κυκλοφορίας της εφημερίδας παρεβρέθηκαν υπουργοί και βουλευτές,  στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και πολλοί επαγγελματίες από διάφορους τομείς.

Η εφημερίδα Political είναι η πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα στην Ελλάδα που έχει ανοίξει ένα καινούργιο δρόμο αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες αλλά και τη μεγάλη τάση της χώρας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η εκδήλωση προβλήθηκε σε ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 – Παρακολουθείστε το:

Related posts

Θανατηφόρο τροχαίο στο ύψος του χωριού Πέπλου

editor

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου

editor

Πτηνοτροφική μονάδα στην Πρώτη Σερρών παράγει αβγά με …φασκόμηλο

editor
17/08/2022 22:16