23 Ιανουαρίου, 2022
Κοινωνία

Ένας χρόνος λειτουργίας για την ηλεκτρονική εφημερίδα Political

Ένα χρόνο λειτουργίας έκλεισε χθες η διαδικτυακή εφημερίδα Political η οποία με τεράστια επιτυχία γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Για τη περίοδο αυτή η εφημερίδα έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλούς αναγνώστες, την αγάπη και την προσοχή τους, καθώς συνδυάζει την ενημέρωση και τα άρθρα γνώμης, με εγκυρότητα και αξιοπιστία.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στα «γενέθλια» της Political για να συγχαρούν τόσο τον εκδότη Νίκο Καραμανλή, όσο και την ομάδα δημοσιογράφων της ηλεκτρονικής εφημερίδας και να εκφράσουν τις ευχές τους.  Χιλιάδες συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα καθημερινά να λαμβάνουν στο mail τους την ηλεκτρονική εφημερίδα με ταχύτητα, εγκυρότητα, αξιοπιστία αλλά και σημαντικές δημοσιογραφικές υπογραφές.

Στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο κυκλοφορίας της εφημερίδας παρεβρέθηκαν υπουργοί και βουλευτές,  στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και πολλοί επαγγελματίες από διάφορους τομείς.

Η εφημερίδα Political είναι η πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα στην Ελλάδα που έχει ανοίξει ένα καινούργιο δρόμο αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες αλλά και τη μεγάλη τάση της χώρας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η εκδήλωση προβλήθηκε σε ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 – Παρακολουθείστε το:

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Επικίνδυνο ξύλινο κιόσκι του δήμου στην πλατεία Κύπρου, εδώ και χρόνια

editor

Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα ζητούν μαθητές της Σαμοθράκης

editor

ΔΠΘ: Διαδικτυακή εκδήλωση με ομιλητή τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη

editor