29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Το Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης συνεδριάζει με 13 θέματα

Με 13 θέματα συνεδριάζει την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 17:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, μέσω τηλεδιάσκεψης. Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Αιτήσεις-Ενημερώσεις

2. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου και αναπληρωτή αυτού για συμμετοχή στις τριμελείς επιτροπές για την εκτίμηση της μοναδιαίας αξίας των ζώων/προϊόντων, που σφάζονται ή θανατώνονται ή καταστρέφονται από την επιβολή κτηνιατρικών μέτρων εξυγίανσης του ζωικού κεφαλαίου, από την εφαρμογή του έτους 2021 (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

3. Έγκριση μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του έργου “Επέκταση δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης” (Εισηγ. κ. Τανταλάκης Θ.)

4. Συμπλήρωση της 129/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Καθορισμός και επικαιροποίηση Τελών Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων» (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

5. Συμπλήρωση της 130/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Συμπλήρωση της 465/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για προσωρινή σύνδεση με το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ των πωλητών ευαλλοίωτων προϊόντων» (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

6. Ανάκληση άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου για λόγους υγείας και κατάργηση θέσης περιπτέρου (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

7. Έγκριση υποβολής αιτήματος προς την ΕΤΑΔ Α.Ε. για εικοσαετή (20ετή) παραχώρηση χρήσης με αντάλλαγμα ακινήτου για τη στέγαση και λειτουργία Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

8. Λήψη απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για τη διενέργεια των διαδικασιών εγγραφής του διαμερίσματος επί της οδού Ευρυδίκης 6 στην Καισαριανή Αττικής του κληροδοτήματος Νεοκλέους Φωτίου στο Κτηματολόγιο (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)

9. Τροποποίηση της 143/2020 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Λήψη απόφασης σχετικά με τη λειτουργία Δημοτικής Αστικής Συγκοινωνίας» (Εισηγ. κ. Σεραφειμίδης Αν.)

10. Έγκριση 4ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021 (Εισηγ. κ. Σεραφειμίδης Αν.)

11. Παραχώρηση χώρων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε συλλόγους και φορείς για το σχολικό έτος 2021-2022 (Εισηγ. κ. Λαζόπουλος Δ.)

12. Παραχώρηση χώρων των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συλλόγους και φορείς για το σχολικό έτος 2021-2022 (Εισηγ. κ. Λαζόπουλος Δ.)

13. Έγκριση 6ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2021 του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Ιντζεπελίδου-Συτμαλίδου Ελ.)

Related posts

Έναρξη εγγραφών στη φιλαρμονική Αλεξανδρούπολης

editor

Υπόθεση βιασμού Γεωργίας Μπίκα: Αρνητικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

editor

Αλεξανδρούπολη: Ομάδα φοιτητών του ΔΠΘ διοργανώνει παράσταση Πανευρωπαϊκής Εμβέλειας

editor
29/03/2024 16:08