29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Βοήθεια σε άπορες και πολύτεκνες οικογένειες από τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, το διήμερο 15 και 16 του μηνός Νοεμβρίου ε.έ. διενεμήθησαν 150 δέματα επισιτιστικής βοήθειας σε εμπερίστατες οικογένειες της ακριτικής Μητροπόλεως του Διδυμοτείχου, της Ορεστιάδος και του Σουφλίου, στα πλαίσια Προγράμματος που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την υπεραγορά «ΜΑΣΟΥΤΗΣ».

Ο Σεβασμιώτατος για πολλοστή φορά εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για το ανύστακτο ενδιαφέρον του προς τους ακρίτες της Θράκης, τον Γενικό Διευθυντής της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»  Κωνσταντίνο Δήμτσα και του υπευθύνους της υπεραγοράς «ΜΑΣΟΥΤΗΣ».

Την Παρασκευή 19η του αυτού μηνός διενεμήθησαν επίσης σε άλλες πενήντα (50) πολύτεκνες οικογένειες δέματα τροφίμων, που προσφέρει η Ένωση Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», στην ακριτική Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Ένωση Εφοπλιστών για την προσφορά του στις πολύτεκνες οικογένειες και ευχήθηκε ο Θεός να ευλογεί τις δραστηριότητές τους.

 

Related posts

Τούρκοι ρίχνουν δακρυγόνα στους Έλληνες αστυνομικούς στον Έβρο – Βίντεο ντοκουμέντο

admin

Δράμα: Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν για κατοχή όπλων, βεγγαλικών και ναρκωτικών

editor

Πλήθος κόσμου στην προεκλογική ομιλία της Έλενας Σώκου

admin
29/03/2024 11:08