29 Ιανουαρίου, 2022
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Βοήθεια σε άπορες και πολύτεκνες οικογένειες από τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, το διήμερο 15 και 16 του μηνός Νοεμβρίου ε.έ. διενεμήθησαν 150 δέματα επισιτιστικής βοήθειας σε εμπερίστατες οικογένειες της ακριτικής Μητροπόλεως του Διδυμοτείχου, της Ορεστιάδος και του Σουφλίου, στα πλαίσια Προγράμματος που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την υπεραγορά «ΜΑΣΟΥΤΗΣ».

Ο Σεβασμιώτατος για πολλοστή φορά εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για το ανύστακτο ενδιαφέρον του προς τους ακρίτες της Θράκης, τον Γενικό Διευθυντής της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»  Κωνσταντίνο Δήμτσα και του υπευθύνους της υπεραγοράς «ΜΑΣΟΥΤΗΣ».

Την Παρασκευή 19η του αυτού μηνός διενεμήθησαν επίσης σε άλλες πενήντα (50) πολύτεκνες οικογένειες δέματα τροφίμων, που προσφέρει η Ένωση Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», στην ακριτική Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Ένωση Εφοπλιστών για την προσφορά του στις πολύτεκνες οικογένειες και ευχήθηκε ο Θεός να ευλογεί τις δραστηριότητές τους.

 

Related posts

Σε 9 μήνες θα είναι έτοιμος ο νέος χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων στα Αλώνια Σαμοθράκης

editor

Ξεκινούν οι διαδικασίες για τις απαλλοτριώσεις των Μαϊστριανών

editor

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

editor