23 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλλαγή η απόφασης για τη λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων στον Έβρο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου όλα τα περιφερειακά ιατρεία του Έβρου επανέρχονται στην προηγούμενη κατάσταση τους.

Επισήμανε ότι το ωράριο λειτουργίας των ιατρείων θα είναι μειωμένο ενώ οι μέρες λειτουργίας θα είναι μια έως δυο φορές την εβδομάδα η ανά δεκαήμερο, ανάλογα με το πρόγραμμα που ακολουθούσε το κάθε ιατρείο.

Ο κ. Τσαλικάκης ανέφερε ότι «εκτιμώντας την κατάσταση και κάνοντας έναν ανασχεδιασμό όπως υποσχεθήκαμε τροποποιούμε το πρόγραμμα. Πορευόμαστε δειλά δειλά και όσο μας επιτρέπει η επιδημιολογική κατάσταση.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της αναστολής λειτουργίας των περιφερειακών ιατρείων στο νομό, καμία άλλη παρέμβαση όπως πχ στα Κέντρα Υγείας δεν είχε γίνει ΑΠΟ ΤΗΝ 4Η ΥΠΕ δυσχεραίνοντας έτσι την λειτουργία τους.

Με αυτή την απόφαση ο κ. Τσαλικάκης ανακουφίζει χιλιάδες Εβρίτες απομακρυσμένων χωριών που εξυπηρετούνται από τα υπάρχοντα περιφερειακά ιατρεία του Νομού απαλλάσσοντας τους από την ταλαιπωρία και τον συγχρωτισμό εν μέσω πανδημίας.

Related posts

Σε εξέλιξη οι έρευνες στο σημείο που κατέπεσε το Αντόνοφ

editor

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή «Παναγίας του Έβρου» στην Μάκρη

editor

Βραβεύσεις του Δήμου Ορεστιάδας στο Επιστημονικό Συνέδριο “Πράσινη μετάβαση & κυκλική οικονομία στην τοπική αυτοδιοίκηση”

editor
23/04/2024 23:38