8 Δεκεμβρίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλλαγή η απόφασης για τη λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων στον Έβρο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου όλα τα περιφερειακά ιατρεία του Έβρου επανέρχονται στην προηγούμενη κατάσταση τους.

Επισήμανε ότι το ωράριο λειτουργίας των ιατρείων θα είναι μειωμένο ενώ οι μέρες λειτουργίας θα είναι μια έως δυο φορές την εβδομάδα η ανά δεκαήμερο, ανάλογα με το πρόγραμμα που ακολουθούσε το κάθε ιατρείο.

Ο κ. Τσαλικάκης ανέφερε ότι «εκτιμώντας την κατάσταση και κάνοντας έναν ανασχεδιασμό όπως υποσχεθήκαμε τροποποιούμε το πρόγραμμα. Πορευόμαστε δειλά δειλά και όσο μας επιτρέπει η επιδημιολογική κατάσταση.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της αναστολής λειτουργίας των περιφερειακών ιατρείων στο νομό, καμία άλλη παρέμβαση όπως πχ στα Κέντρα Υγείας δεν είχε γίνει ΑΠΟ ΤΗΝ 4Η ΥΠΕ δυσχεραίνοντας έτσι την λειτουργία τους.

Με αυτή την απόφαση ο κ. Τσαλικάκης ανακουφίζει χιλιάδες Εβρίτες απομακρυσμένων χωριών που εξυπηρετούνται από τα υπάρχοντα περιφερειακά ιατρεία του Νομού απαλλάσσοντας τους από την ταλαιπωρία και τον συγχρωτισμό εν μέσω πανδημίας.

Related posts

Αιτήματα και προβλήματα έθεσε στη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου το Δ.Σ. Συλλόγου Τρίτεκνων

editor

Έτσι θα γιορτάσει φέτος η Αλεξανδρούπολη την Πολιούχο της Άγιο Νικόλαο

editor

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η κατάληψη στο κτίριο διοίκησης του ΑΠΘ -Νέα πορεία για τους 31 συλληφθέντες

editor
08/12/2022 17:47