28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Ροδόπη: Σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη σήμερα (5-11-2021) το πρωί, στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής πλησίον του οικισμού Ροδίτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρείς μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενος στη σύλληψη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί υπεξαίρεση την 29-6-2021 στο Τμήμα Ασφάλειας Ζακύνθου, καθώς επίσης ότι το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 16-8-2021 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Επισημαίνεται ο οδηγός – διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και χρηματικό ποσό.

Web: www.hellenicpolice.gr
Facebook: www.facebook.com/gadpanmakthrakis

Twitter: www.twitter.com/hellenicpolice
YouTube: www.youtube.com/ellinikiastynomia

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την
προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Related posts

Περιφερειακός Διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής FIRST® LEGO® League Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Ξάνθη

editor

300 υπογραφές μαζεύτηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΕΕΒΟΠ για το ΚΥΤ Φυλακίου

editor

ΟΠΕΚΑ: Κλείνει το Α21 στο taxisnet – Πότε η πληρωμή για το επίδομα παιδιού

admin
28/03/2024 14:52