29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Μήνυμα ενότητας έστειλε η αναπλ. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα από το Διδυμότειχο

Μήνυμα ενότητας έστειλε από το ακριτικό Διδυμότειχο η αναπλ. Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα όπου συμμετείχε ως εκπρόσωπος τη κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου του ΄40.

«Ήμασταν ενωμένοι το 40 είμαστε ενωμένοι σήμερα θα είμαστε ενωμένοι στο μέλλον γιατί μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλά» τόνισε σε δηλώσεις της επισημαίνοντας πως είναι μέρα περηφάνιας για τους Έλληνες μέρα που τιμάμε όσους έπεσαν για την πατρίδα, μέρα ομοψυχίας γιατί εμείς στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι.

Η κ. Γκάγκα τόνισε ότι αισθάνεται περήφανη και ιδιαίτερα συγκινημένη που βρίσκεται στην πατρίδα της αφού ως γνωστόν έλκει την καταγωγή της από το Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου, το οποίο επισκέφθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επετειακών εκδηλώσεων για να συναντήσει από κοντά τα συγγενικά της πρόσωπα.

Προχτές η κ. Γκάγκα συμμετείχε σε διαδοχικές συσκέψεις στα δυο Νοσοκομεία του Νομού Αλεξανδρουπόλεως και Διδυμοτείχου όπου με την παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων επικεντρώθηκαν πάνω στα προβλήματα που τα απασχολούν με σκοπό την εξεύρεση λύσης.

Αναφορικά με τρόπο διαχείρισης της πανδημίας στο νομό όπου σύμφωνα με τα  στοιχεία παρουσιάζει μια ιδιαίτερη έξαρση το τελευταίο  διάστημα η κυρία Γκάγκα διαβεβαίωσε  ότι αυτός δεν θα επιβαρύνει όπως λανθασμένα έχει διαρρεύσει την λειτουργία των υπαρχόντων Κέντρων Υγείας.

«Κανένα Κέντρο Υγείας δεν θα κλείσει. Όλες οι υπηρεσίες θα λειτουργούν κανονικά. Θα εξακολουθούν να βλέπουν τους ασθενείς να συνταγογραφούν. Όλη η πρωτοβάθμια φροντίδα θα λειτουργεί κανονικά».

Να αναφερθεί ότι υπάρχει ένα σχέδιο ανακατανομής του υγειονομικού προσωπικού στο νομό το οποίο λέει ότι κανένα Κέντρο Υγείας δεν κλείνει .Όλα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 3  το μεσημέρι. Από κει και πέρα όμως, οι γιατροί που τα στελεχώνουν μετατίθενται και θα στηρίζουν το Νοσοκομείο για να αντιμετωπίζουν τα περιστατικά που πιθανώς να αυξηθούν στην περιοχή.

Η κ. Γκάγκα δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να στείλει το μήνυμα της ασφάλειας των εμβολίων και της ασφάλειας που έχουμε με τον εμβολιασμό επισημαίνοντας ότι «έχουμε πάει καλά και θέλουμε να πάμε ακόμη καλύτερα».

Related posts

Έλεγχοι για παράνομες συνδέσεις ύδρευσης στον δήμο Σουφλίου

editor

Θεσσαλονίκη: Live ξεμάτιασμα την ώρα του δημοτικού συμβουλίου

editor

Κορωνοϊός: Ολικό κλείσιμο της εστίασης ανακοινώνει ο Μητσοτάκης

editor
29/03/2024 14:16