30 Ιουνίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

ΑΜΘ: Τι αποφασίστηκε για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Η αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου στη Βόρεια Ελλάδα οδηγεί τους δήμους και τις περιφέρειες στην απόφαση ακύρωσης των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου 2021.

Τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν εχτές για τον νομό Έβρου ήταν 118, ένας αριθμός ο οποίος δείχνει πως η πανδημία “καλπάζει” στον νομό μας.

Η περιφέρεια ΑΜΘ πριν από λίγο έστειλε δελτίο τύπου, που ανακοινώνει την απόφαση της για την ακύρωση ενός μέρους των παρελάσεων.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

“Σε συνέχεια του ανώτερου σχετικού σας γνωρίζουμε ότι λόγω της αύξησης των κρουσμάτων covid-19 στην περιφέρεια ΑΜΘ και για την αποφυγή περαιτέρω συγχρονοτισμού και επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης, ακυρώνεται σε όλη την περιφέρεια το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, που αφορά στην συμμετοχή της μαθητικής, φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων. Κατά τα λοιπά ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί”

Aπό την άλλη πλευρά ο δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης έχει αποφασίσει μέχρι αυτή τη στιγμή την ακύρωση ολόκληρης της παρέλασης διότι όπως τόνισε και στο e-evros.gr “Δεν είναι το πρόβλημα ποιοι θα συμμετέχουν στην παρέλαση αλλά όλοι αυτοί που θα την παρακολουθήσουν”.

Συμπερασματικά λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της περιφέρειας ΑΜΘ θα γίνουν μόνο οι στρατιωτικές παρελάσεις πλην της Ορεστιάδας που με απόφαση δημάρχου ματαιώνεται ολόκληρη η παρέλαση.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δυναμική παρουσία της νέας Δικηγορικής Εταιρείας του Γεράσιμου Καψάσκη

admin

Εκατοντάδες κιλά ναρκωτικών κατέσχεσε η Δίωξη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

admin

Φεστιβάλ Δράμας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος στο Drama pitching lab/ forum

editor
30/06/2022 7:28