17 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Στ.Πέτσας: Ένταξη 2 δήμων του Έβρου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με έργα που “αγγίζουν” τα 8 εκατ. ευρώ

Επιταχύνεται ο ρυθμός ένταξης έργων στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, εντάσσονται προς χρηματοδότηση στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ογδόντα οκτώ (88) έργα συνολικού ύψους 230.973.970,73 ευρώ.

Δύο δήμοι του Έβρου εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα. Συγκεκριμένα ο δήμος Διδυμοτείχου και ο δήμος Σουφλίου θα λάβουν το ποσό των 8 εκατ. ευρώ για έργα παρεμβάσεων και για έργα βελτίωσης και εκσυγχρονισμού υποδομών ύδρευσης.

Μάλιστα ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ κ.Χρήστος Δερμεντζόπουλος με ανάρτηση σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερες πως:

Εντάσσονται στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την Π.Ε. Έβρου με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, τα εξής έργα:

1) Για το Δήμο Διδυμοτείχου: Βελτίωση υποδομών ύδρευσης ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου με προϋπολογισμό έργου: 5.095.494,99 €
2) Για το Δήμο Σουφλίου: Παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας των υποδομών ύδρευσης με προϋπολογισμό έργου: 2.875.770,80 €

Παράλληλα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε:

«Συνεχίζουμε με εντατικό ρυθμό τις εντάξεις έργων στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Με στόχο όλοι οι Δήμοι της χώρας να επωφεληθούν της αναπτυξιακής δυναμικής του Προγράμματος, εντάσσουμε συνεχώς νέα έργα που θα κάνουν τη ζωή των πολιτών καλύτερη, σε όποια γωνιά της Πατρίδας μας κι αν ζουν».

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Η καφετέρια του κόστισε…5.000 ευρώ – “Τσουχτερό” πρόστιμο σε ιδιοκτήτη στην ΑΜΘ

editor

«Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα»

admin

Δήμος Διδυμοτείχου: Δωρεάν παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου

editor
17/07/2024 18:32