25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

“Στρατιώτης” στα καθήκοντα του ο δήμαρχος Ορεστιάδας

Τίποτα δεν τον σταμάτησε και δεν του άλλαξε τα σχέδια τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος αν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο “Διαβαλκανικό” για εξετάσεις μετά από κάποιες ενοχλήσεις στην καρδιά, συνέχισε το πρόγραμμα του κανονικά.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μαυρίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ όπου έχει προγραμματισμένη ομιλία ως πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ert.gr o δήμαρχος της Ορεστιάδας εισήλθε την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο με έντονες ενοχλήσεις και οι γιατροί τον ενημέρωσαν για εύρημα απόφραξης καρδιακής αρτηρίας, για την αποκατάσταση της οποίας θα απαιτηθεί να υποβληθεί, το συντομότερο δυνατό, σε επέμβαση τοποθέτησης stent.

Ο κ. Μαυρίδης βγήκε την επόμενη το πρωί από το ιατρικό κέντρο, έχοντας δρομολογήσει τις επόμενες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα του αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως δεν βρίσκεται τυχαία σε αυτή τη θέση.

Το e-evros.gr εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον δήμαρχο Ορεστιάδας.

Σ.Κ

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ροδόπη: Σύλληψη ημεδαπού για διακίνηση παράνομων μεταναστών

editor

Ροδόπη: Δυο συλλήψεις για διακίνηση παράνομων μεταναστών

editor

Υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο

editor
25/04/2024 14:07