Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αν παράγεις και εσύ προϊόντα στη Σαμοθράκη σου δίνεται η ευκαιρία να τα προβάλλεις στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αλάτι της Γης”!

Ευχάριστα νέα για το νησί της Σαμοθράκης, καθώς η εκπομπή της ΕΡΤ “Αλάτι της γης” έχει προγραμματίσει εκπομπή αφιερωμένη στο νησί του Έβρου!

Ο Δήμος Σαμοθράκης καλεί όσους παραγωγούς ενδιαφέρονται να προβάλουν δωρεάν τα προϊόντα τους, στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αλάτι της Γης” για την οποία προγραμματίζεται εκπομπή αφιερωμένη στη Σαμοθράκη, να επικοινωνήσουν με το Δήμο και την κ. Γκουλιαμτζή Βαρβάρα στο τηλέφωνο  2551350800 από 9.00 έως 13.00 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2021.

Τα προϊόντα που μπορούν να μεταφερθούν και να παρουσιαστούν επώνυμα στην εκπομπή μπορεί να είναι λάδι, ελιές, τυρί, μέλι, γλυκά, ζυμαρικά, βότανα κ.α.

Ο στόχος της εκπομπής “Αλάτι της γης” είναι να καταγράψουν και να προβάλουν στο πλατύ κοινό τον πλούτο, την ποικιλία και την εκφραστικότητα της μουσικής μας κληρονομιάς, μέσα από τα τοπικά μουσικά ιδιώματα αλλά και τη σύγχρονη δυναμική στο αστικό περιβάλλον της μεγάλης πόλης. Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Κυριακή και κάθε Σάββατο σε επανάληψη στις 13:00.

Πρόκειται για μια εκπομπή που ταξιδέυει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας με κύριο σκοπό να προβάλλει τις συνήθειες και τις ομορφιές της κάθε περιοχής και κυρίως την “ομορφιά” και την φιλοξενία των ανθρώπων! Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία οι παραγωγοί της Σαμοθράκης να “συστήσουν” τα προϊόντα τους στους τηλεθεατές όλης της Ελλάδας.

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Κορωνοϊός: Αναστέλλεται έως τις 30 Νοεμβρίου η λειτουργία σε δημοτικά, νηπιαγωγεία, βρεφονηπιακούς

editor

Θεσσαλονίκη: Πέταξαν βόμβα μολότοφ μέσα σε πιτσαρία – Φώναξαν «θα καείτε όλοι»

editor

O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ελλάδα – Το ενδιαφέρον για την Αλεξανδρούπολη

editor