29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΔΠΘ: Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τα φυσικά φαινόμενα, ο άνθρωπος & το περιβάλλον

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Κέντρο Εκτίμησης Διακινδύνευσης και Ανθεκτικότητας Κεφαλαίου Περιφέρειας ΑΜΘ διοργανώνουν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 στις 16:00, διαδικτυακή εκδήλωση αναλύοντας θέματα που άπτονται στις επιπτώσεις των φυσικών φαινομένων στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Με αφορμή τις πυρκαγιές του καλοκαιριού και τον πρόσφατο σεισμό στην Κρήτη, προσκεκλημένοι ομιλητές και εμπειρογνώμονες από την ακαδημαϊκή κοινότητά του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα παρουσιάσουν εισηγήσεις με θεματολογία που απασχολούν ειδικότερα την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Η εκδήλωση είναι η δεύτερη από τις τέσσερεις που διοργανώνεται στα πλαίσια της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ» (MIS 5047293) που εντάσσεται στη Δράση «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας» και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και προκειμένου να την παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε στη συζήτηση πατήστε εδώ.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Τη λήψη μέτρων και τη διενέργεια ελέγχων και αυτοψιών στις δικαστικές αίθουσες της Αλεξανδρούπολης ζήτησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

admin

Προκήρυξη Δήμου Αλεξανδρούπολης: Ναυαγοσώστες

editor

Κορονοϊός : 12 νέες εισαγωγές σημειώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στο ΠΓΝΑ

editor
29/03/2024 3:14