10 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

ΔΠΘ: Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τα φυσικά φαινόμενα, ο άνθρωπος & το περιβάλλον

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Κέντρο Εκτίμησης Διακινδύνευσης και Ανθεκτικότητας Κεφαλαίου Περιφέρειας ΑΜΘ διοργανώνουν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 στις 16:00, διαδικτυακή εκδήλωση αναλύοντας θέματα που άπτονται στις επιπτώσεις των φυσικών φαινομένων στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Με αφορμή τις πυρκαγιές του καλοκαιριού και τον πρόσφατο σεισμό στην Κρήτη, προσκεκλημένοι ομιλητές και εμπειρογνώμονες από την ακαδημαϊκή κοινότητά του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης θα παρουσιάσουν εισηγήσεις με θεματολογία που απασχολούν ειδικότερα την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Η εκδήλωση είναι η δεύτερη από τις τέσσερεις που διοργανώνεται στα πλαίσια της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ» (MIS 5047293) που εντάσσεται στη Δράση «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας» και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και προκειμένου να την παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε στη συζήτηση πατήστε εδώ.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Αποχώρηση μελών από τη δημοτική παράταξη “ΑΝΑΣΑ”

admin

Άγνωστο διάλογο Τούρκου με Ευρωπαίο αξιωματικό στον Έβρο αποκάλυψε ο Χρυσοχοΐδης

editor

Κορωνοϊός: Έρχονται οι «Μωβ περιοχές» – Ποια μέτρα θα ισχύουν σε αυτές

editor
10/08/2022 14:59