19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας “Το Σπίτι της Αντουανέττας” ξεκινά δημιουργικά εργαστήρια Γαλλικής γλώσσας!

O Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας “Το Σπίτι της Αντουανέττας” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των Δημιουργικών Εργαστηρίων Γαλλικής Γλώσσας και Πολιτισμού για τη σχολική χρονιά 2021-2022!

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα λειτουργήσει ένα κλειστό τμήμα για παιδιά 5-8 ετών. Κάθε Σάββατο απόγευμα στις 17:30-19:30.

Το τμήμα θα εμψυχώνει η εθελόντρια νηπιαγωγός και μέλος του Συλλόγου κ. Μπρέσκα Ειρήνη, με την υποστήριξη μελών του Δ.Σ.. Εδώ και χρόνια εκπαιδευτικοί γαλλικής γλώσσας και λάτρεις της γλώσσας γενικότερα στελεχώνουν το Σύλλογο και εργάζονται αφιλοκερδώς στα εκπαιδευτικά του προγράμματα.

Ο Σύλλογος είναι έτοιμος να “γεμίσει” με φωνούλες μικρών παιδιών, το Σπίτι της Αντουανέττας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6932304480 και 6970102011 για επιπλέον πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθεί και η σχετική αφίσα:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δέματα “αγάπης” δόθηκαν σε 200 οικογένειες σε Αλεξανδρούπολη & Φέρες

editor

Το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής θα φιλοξενήσει την εκδήλωση με τίτλο: «Εορταστική Συναυλία» με την Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής – Θράκης

editor

Δήμαρχος Ξάνθης: Η δέσμευσή μας έγινε πράξη – Μετά από 30 χρόνια στα χέρια των αδελφών μας Ποντίων οι τίτλοι ιδιοκτησίας των σπιτιών τους

editor
19/04/2024 23:51