23 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας “Το Σπίτι της Αντουανέττας” ξεκινά δημιουργικά εργαστήρια Γαλλικής γλώσσας!

O Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας “Το Σπίτι της Αντουανέττας” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των Δημιουργικών Εργαστηρίων Γαλλικής Γλώσσας και Πολιτισμού για τη σχολική χρονιά 2021-2022!

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα λειτουργήσει ένα κλειστό τμήμα για παιδιά 5-8 ετών. Κάθε Σάββατο απόγευμα στις 17:30-19:30.

Το τμήμα θα εμψυχώνει η εθελόντρια νηπιαγωγός και μέλος του Συλλόγου κ. Μπρέσκα Ειρήνη, με την υποστήριξη μελών του Δ.Σ.. Εδώ και χρόνια εκπαιδευτικοί γαλλικής γλώσσας και λάτρεις της γλώσσας γενικότερα στελεχώνουν το Σύλλογο και εργάζονται αφιλοκερδώς στα εκπαιδευτικά του προγράμματα.

Ο Σύλλογος είναι έτοιμος να “γεμίσει” με φωνούλες μικρών παιδιών, το Σπίτι της Αντουανέττας! Μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6932304480 και 6970102011 για επιπλέον πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθεί και η σχετική αφίσα:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Σχεδόν δύο χρόνια μετά, χωρίς τη συμμετοχή πολιτών και φορέων και με αναντιστοιχία λόγων και πράξεων έγινε ο απολογισμός του 2022

editor

Ευρωεκλογές: Ποιοι μένουν εκτός Ευρωβουλής

admin

Τμήμα Έγκυρης Πληροφόρησης δημιούργησε ο Δήμος Διδυμοτείχου

editor
23/07/2024 1:36