Κοινωνία Τοπικά Νέα

Μεγάλα τουριστικά γραφεία έρχονται για 1η φορά στην Αλεξανδρούπολη!

Μια ευχάριστη είδηση είναι η σημερινή καθώς όπως φαίνεται η πόλη της Αλεξανδρούπολης και γενικότερα ο νομός του Έβρου μπήκαν στο “μικροσκόπιο” μεγάλων τουριστικών γραφείων της Ελλάδας.

Σήμερα, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, καταφθάνουν στην Αλεξανδρούπολη τουριστικοί πράκτορες από μεγάλα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας και θα μείνουν στην περιοχή μας μέχρι και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021. Η επίσκεψη τους αυτή γίνεται μετά από απόφαση των τουριστικών γραφείων Μακεδονίας και Θράκης.

To e-evros.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Τουριστικό Πράκτορα κ. Βασίλη Κασαπίδη, ο οποίος μας ενημέρωσε πως με αφορμή τον ερχομό τους η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας και Θράκης  θα πραγματοποιήσει αύριο τακτικό Δ.Σ., έπειτα θα ακολουθήσει συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Έβρου στις 12:30 το μεσημέρι.

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας και Θράκης θα ξεναγήσουν τους τουριστικούς πράκτορες σε διάφορα μέρη του Έβρου με σκοπό “γνωρίσουν” και οι ίδιο τις ομορφιές που κρύβει ο Έβρος.

Ο σκοπός της επίσκεψής τους στην περιοχή μας, είναι να δημιουργηθούν από τα μεγάλα τουριστικά γραφεία διάφορα εκδρομικά πακέτα που να περιλαμβάνουν περιοχές του Έβρου.

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου: Κάλεσμα για απεργία

admin

Ακόμη μια κατεστραμμένη γέφυρα στα Λουτρά από τις έντονες & καταστροφικές πλημμύρες

editor

Θρασύτατη ληστεία μέρα μεσημέρι σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Αλεξανδρούπολη

editor