Πολιτική Τοπικά Νέα

Συνάντηση Α. Δημοσχάκη με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Π. Πικραμμένο για ζητήματα του Έβρου

Χρήσιμη συνάντηση εργασίας κι ενημέρωσης, πραγματοποίησε χθες Τετάρτη (6/10) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο.

Στον πυρήνα αυτής, βρέθηκαν τα μείζονα ζητήματα του Ν. Έβρου, τα οποία ανέπτυξε διεξοδικά και τεκμηριωμένα και στο τέλος αυτής ενεχείρησε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα.

Ο Βουλευτής, υπογράμμισε ότι ο Ν.Έβρου αποτελεί έναν τριπλό Νομό, με ιδιαίτερες εθνικές ευαισθησίες και πολλαπλές προκλήσεις κυρίως από Ανατολάς, διεκδικώντας την πολυεπίπεδη και πολύπλευρη θωράκιση και ανάπτυξή του!!

Το όραμα της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης που θα τονώσει πληθυσμιακά κυρίως των Κεντρικό και Βόρειο Έβρο, έργα υποδομής, όπως το Σημείο εισόδου-εξόδου των Κήπων, η αντιμετώπιση των διασυνοριακών προβλημάτων με την γειτονική Τουρκία και η στήριξη του πρωτογενούς τομέα αποτέλεσαν μερικά από τα θέματα της πλούσιας ατζέντας!!

Ο Αντιπρόεδρος άκουσε με προσοχή τις καινοτόμες προτάσεις που κατέθεσε ο Βουλευτής αποδεχόμενος μάλιστα την πρόσκληση που του απηύθυνε, να επισκεφτεί προσεχώς τον Νομό δηλώνοντας τον αμέριστο σεβασμό του ιδίου αλλά και της Κυβέρνησης για όλους τους Εβρίτες!!

Related posts

Σύλληψη 41χρονου αλλοδαπού ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

admin

Έβρος: Επιστρέφουν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία

editor

«Χάος» στο επιτελείο του Χρήστου Μέτιου

admin