28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Το Σουφλιώτικο μετάξι “έλαμψε” στο κόκκινο χαλί της νέας ταινίας του James Bond

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Λονδίνο, με γνωστούς Βρετανούς ηθοποιούς και σοσιαλιτέ να δίνουν το «παρών». Μεταξύ αυτών και η Εμα Ραντουκάνου.

Εκθαμβωτικότεροι όλων, φυσικά, οι συντελεστές του Τζέιμς Μποντ. Ο ίδιος ο 007, ο Ντάνιελ Γκρεγκ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με το ροζ βελούδινο σακάκι και το μοναδικό… Μποντ ύφος του. Και, φυσικά, τα κορίτσια του Μποντ, με τα ιδιαίτερα και σέξι φορέματά τους έκλεψαν τις εντυπώσεις σε αυτό το κόκκινο χαλί, που θεωρείται η σημαντικότερη δημόσια εκδήλωση τέτοιου τύπου στο Λονδίνο.

Πέρα από όλους τους άλλους, όμως, τα βλέμματα τράβηξε και η νεαρή σταρ του τένις, Εμα Ραντουκάνου με το ολομέταξο φόρεμα της!

Η μόλις 18 ετών νικήτρια του US Open και από τα αγαπημένα παιδιά της Βρετανίας, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στα κόκκινα χαλιά πριν από λίγο καιρό στο Met Gala, έδωσε το «παρών» και χθες στην πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ.

Η Εμα Ραντουκάνου φορούσε ένα υπέροχο φόρεμα Dior από την πρόσφατη ελληνική συλλογή του γαλλικού οίκου μόδας, την κολεξιόν Cruise 2022. Συγκεκριμένα, φόρεσε ίσως το ωραιότερο φόρεμα της εν λόγω συλλογής που παρουσιάστηκε στην Αθήνα, τη λευκή μεταξωτή δημιουργία με τις ασημί λάμψεις από μετάξι από μια ελληνική βιοτεχνία στο Σουφλί.

Να σημειωθεί ότι πρώτη φορά στην ιστορία του ο οίκος Dior, συνεργάζεται με μεταξουργία στο Σουφλί και προμηθεύεται Σουφλιώτικο Μετάξι.

Η συνεργασία έγινε μετά από την επίσκεψη της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Dior Maria Grazia Chiuri, στην μεταξουργία Μουχταρίδη στο Σουφλί.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Μηχανική βλάβη εν πλω στο “Αδαμάντιος Κοραής” – 508 επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι

editor

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης σε χωριό του Σουφλίου

editor

Δήμος Καβάλας: Διαχείριση ενέργειας και αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

editor
28/03/2024 21:59