22 Ιουνίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Τι ανακοίνωσε το Σωματείο Ζαχαροπλαστών Αλεξανδρούπολης για την αύξηση των τιμών στα γλυκά

Ανησυχία ως προς την επίπτωση που θα έχει στονοικογενειακό προϋπολογισμό εκατομμυρίων νοικοκυριών προκαλεί το “κύμα” ανατιμήσεων που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο από τις αρχές ακόμα του καλοκαιριού και ήδη έχει γίνει αισθητό και στη χώρα μας.

Στα πλαίσια των ανατιμήσεων το Σωματείο Ζαχαροπλαστών της Αλεξανδρούπολης, μέλος της ΟΕΖΕ, μετά από γενική συνέλευση που έκανε με θέμα το “κύμα” ανατιμήσεων που δέχεται συνεχώς η αγορά των πρώτων υλών και της ενέργειας, αποφάσισε ομόφωνα, μικρή αύξηση τιμών στα είδη των ζαχαροπλαστείων της πόλης.

Με αίσθημα κατανόησης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί και πλήττει όλους τους κλάδους και τα νοικοκυριά, αποφασίστηκε ελάχιστη αύξηση τιμών, που θα ξεκινά από 7%. Οι αυξήσεις αυτές ξεκινούν από αρχές Οκτωβρίου.

Οι αυξήσεις τιμών σε σιτηρά, αγροτικά προϊόντα, πρώτες ύλες, υλικά συσκευασίας, αλλά και η εκτίναξη του ενεργειακού κόστους και των μεταφορικών, φέρνουν τους καταναλωτές αντιμέτωπους με ανατιμήσεις σε βασικά είδη διατροφής.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Αυτές είναι οι νέες ειδικότητες που ξεκινούν το φθινόπωρο στον ΟΑΕΔ Αλεξανδρούπολης

editor

Σε πλήρους απασχόλησης μετατρέπονται οι συμβάσεις του προσωπικού καθαριότητας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Αλεξανδρούπολης

editor

Σημαντική συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας με τον Γενικό Πρόξενο της Βουλγαρίας

editor
22/06/2024 22:02