18 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Τα “σχολικά αγάπης” είναι έτοιμα προς παράδοση! – Η Εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου “αποδίδω” γέμισε με ελπίδα τα παιδιά της περιοχής!

Στα χέρια των παιδιών θα βρίσκονται τις επόμενες ημέρες τα σχολικά είδη που μπόρεσε και συγκέντρωσε με το κάλεσμα της η Εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου “Αποδίδω”, για τα παιδιά που τα έχουν πραγματικά ανάγκη!

Η κοινωνική προσφορά, η ευαισθησία και ο εθελοντισμός είναι πολύ σημαντικό να υπερισχύουν στις ζωές όλων μας. Οι δράσεις της ομάδας “αποδίδω” εδώ και καιρό στρέφονται εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη, το πιο σημαντικό μέσα από αυτή τη προσπάθεια τους είναι πως θα δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα, να έχουν πλέον τα δικά τους σχολικά.

Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη για τα παιδιά του Δήμου Διδυμοτείχου που βρίσκονται σε ανάγκη (τσάντες, τετράδια, κασετίνες, στυλό, μολύβια κ.τ.λ.). Ακόμη και σήμερα αν επιθυμεί κάποιος να ενισχύσει ακόμη περισσότερο αυτήν την “πρόσκληση αγκαλιάς” προς αυτά τα παιδιά, δεν έχει παρά να τηλεφωνήσει στα τηλέφωνα 6986086415 & 6940938460.

Το e-evros.gr ήρθε σε επικοινωνία με το συντονιστή της ομάδας, τον κ. Σπύρο Διαγκάκη και ο ίδιος μας τόνισε πως “όλες αυτές οι δράσεις γίνονται από καρδιάς και γίνονται με γνώμονα την κοινωνία, τους ανθρώπους και το περιβάλλον”

Τα σχολικά είδη θα συγκεντρώνονται μέχρι και αύριο στο ισόγειο του Δημαρχείου Διδυμοτείχου (Βασ. Γεωργίου και Ορφέως 1). Ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια για τα παιδιά που μας έχουν αληθινή ανάγκη!

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Αίσιο τέλος είχε επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη στην περιοχή Λεπτοκαρυά Αισύμης

editor

Έβρος: Η “κορύφωση” του καύσωνα – Τα χειρότερα από Δευτέρα

editor

Σύλληψη αλλοδαπού για διακίνηση παράνομων μεταναστών

editor
18/04/2024 8:32