Κοινωνία Τοπικά Νέα

Η οργάνωση Women Act “αγκαλιάζει” και τις γυναίκες της Αλεξανδρούπολης!

Η Women Act επεκτείνει το δίκτυό της στη Βόρεια Ελλάδα εγκαινιάζοντας το νέο hub της στην Αλεξανδρούπολη.

Η παρουσία της οργάνωσης στον Νομό Έβρου στοχεύει στη δημιουργία ενός κόμβου που θα προάγει τις αρχές της έμφυλης ισότητας και θα υποστηρίζει τις γυναίκες της περιοχής να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης και ηγεσίας στη δημόσια σφαίρα.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, ώρα 19.00 στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Κεντρική ομιλήτρια της οργάνωσης θα είναι η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, ενώ θα μιλήσουν, επίσης, η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ, κα Elizabeth K. Lee, η διευθύντρια του Marie Claire κα Γαλάτεια Λασκαράκη και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η συνιδρύτρια της οργάνωσης κα Μαίη Ζαννή. Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, ώρα 12.30 μ. η Women Act θα πραγματοποιήσει, στο Grecotel, μονοήμερη Ακαδημία Ηγεσίας για γυναίκες επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους, με συντονίστρια την συνιδρύτρια της οργάνωσης κα Μαρία Γιαννιού.

Όσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Ακαδημία Ηγεσίας, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα: https://forms.gle/27Csx4RQf1h4Rx1g7

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Μάκρη: Ξεκινούν οι αιτήσεις για αυτούς που επλήγησαν από την χαλαζόπτωση

editor

ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνει επίδομα παιδιού, ΚΕΑ και επίδομα ενοικίου

admin

Παρέμβαση ΗΠΑ για τον Έβρο: Η Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις

editor