24 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Βάρκα με 3 αλιείς που έπλεε ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης, κινητοποίησε το λιμενικό

Ώρα 22:00

Ερασιτέχνες αλιείς ήταν στη βάρκα που έπλεε για αρκετή ώρα ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης και κινητοποιήθηκε το λιμενικό μετά από καταγγελία άλλου ψαρά της περιοχής.

Παρότι κίνησε τις υποψίες των αρμοδίων καθώς ο ψαράς τους διεμήνυσε πως πρόκειται για ύποπτα άτομα, τελικά αποδείχθηκε πως ήταν άκυρος συναγερμός και οι επιβαίνοντες είναι ντόπιοι αλιείς. Αυτό επαληθεύτηκε μετά από επικοινωνία που είχε το e-evros.gr με το Λιμενικό Αλεξανδρούπολης.

Ώρα 19:35

Βάρκα με παράτυπους μετανάστες φαίνεται να πλέει αυτή την ώρα ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης στο ύψος του πάρκου της Αργούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στη βάρκα βρίσκονται τρία άτομα πιθανόν παράνομοι μετανάστες.

Πριν λίγη ώρα ειδοποιήθηκε το λιμενικό από ψαρά που βρισκόταν ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης και εντόπισε τη βάρκα με τους παράτυπους μετανάστες οπότε και κάλεσε το λιμενικό.

Αυτή την ώρα άνδρες του λιμενικού παρακολουθούν τις κινήσεις της βάρκας από στεριάς και προφανώς σε λίγη ώρα θα πρέπει να βρεθεί στο σημείο σκάφος του λιμενικού προκειμένου τους περισυλλέξει.

Αυτόπτης μάρτυρας μας αναφέρει πως η βάρκα κινήθηκε από τη στροφή του Εγνατία προς ανατολικά κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε περί τις 18:30.

ΣΚ

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ορκωμοσίες νεοσυλλέκτων σε στρατόπεδα του Έβρου

admin

Καβάλα: Η ΕΛΣ «μεταμορφώνει» την όπερα χάριν των παιδιών

editor

Σαμοθράκη: Πάνω από 1.500 επισκέπτες αναχώρησαν την Τετάρτη

admin
24/07/2024 18:32