29 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Οικονομία Τοπικά Νέα

Ενημερωτική καμπάνια της ΔΕΔΑ στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη για τα έργα φυσικού αερίου

Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων στις πόλεις της Κομοτηνής, της Αλεξανδρούπολης, της Ξάνθης, της Δράμας και της Καβάλας για την κατασκευή δικτύων φυσικού αερίου και την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΔΕΔΑ στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Για το σκοπό αυτό ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας και κλιμάκιο στελεχών της εταιρείας θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021.

Στη διάρκεια των ενημερωτικών εκδηλώσεων, θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για τις χρήσεις και τα οφέλη του φυσικού αερίου τόσο στα νοικοκυριά όσο και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις βιομηχανίες και θα δοθούν προς τους ενδιαφερόμενους όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Επίσης, στο πλαίσιο της ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας θα έχει κύκλο επαφών με εκπροσώπους θεσμικών, παραγωγικών και οικονομικών φορέων της Περιφέρειας, ενώ ο Πρόεδρος της ΔΕΔΑ, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Βασίλης Κοτρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τη διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων της ΔΕΔΑ στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη είναι το εξής:

• Δευτέρα 27/9/2021 Κομοτηνή, Λέσχη Κομοτηναίων, ώρα: 18:30

• Τρίτη 28/9/2021 Αλεξανδρούπολη, Grecotel Hotel, ώρα: 18:30

• Τετάρτη 29/9/2021 Ξάνθη, Επιμελητήριο Ξάνθης, ώρα: 17:30

• Πέμπτη 30/9/2021 Δράμα, Ξενοδοχείο Kouros, ώρα: 17:30

• Παρασκευή 1/10/2021 Καβάλα, Νομαρχία Καβάλας, ώρα: 17:30

Η πρόσβαση στις εκδηλώσεις επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν ολοκληρώσει τις απαιτούμενες δόσεις του εμβολιασμού ή έχουν νοσήσει (έως 6 μήνες από τη διάγνωση).

Related posts

Δήμος Ορεστιάδας: Αναστέλλεται η λειτουργία της λαϊκής αγοράς

admin

Αγροτικός & Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Μισό και σε διπλάσια τιμή το έργο υπόγειου αρδευτικού Πέπλου-Κήπων

editor

Δωρεάν rapid test από 21 έως 25 Νοεμβρίου στον Δήμο Ξάνθης

editor
29/02/2024 16:22