23 Ιανουαρίου, 2022
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Oι φίλοι του skateboard γιόρτασαν την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην Αλεξανδρούπολη! (video)

Στην νέα παραλιακή της Αλεξανδρούπολης έχει δημιουργηθεί ένα skate park, στο οποίο οι νέοι που αγαπούν το skateboard απολαμβάνουν εκεί την κάθε στιγμή μέσα από tricks και διάφορα άλλα κόλπα!

Eχτές λοιπόν, ημέρα Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας μικροί και μεγάλοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα ωραίο “party” που έγινε κάτω από το φάρο της Αλεξανδρούπολης, στο τμήμα της ανάπλασης της παραλιακής, στο χώρο του skate park.

Μικροί και μεγαλύτεροι έκαναν φιγούρες και tricks ενώ μετά από κλήρωση δόθηκαν κράνη και μπλουζάκια στους τυχερούς της ημέρας! Η ασφάλεια είναι το παν για αυτό προσέχουμε για να έχουμε!

Με έναν διαφορετικό και καινούργιο τρόπο οι νέοι γνώρισαν τα οφέλη της πράσινης μετακίνησης ενώ σήμερα θα ακολουθήσει Ποδηλατοβόλτα με αφετηρία τον Φάρο λόγω του ότι αναβλήθηκε την ημέρα του Σαββάτου η συγκεκριμένα Ποδηλατοβόλτα, οπότε μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε τα ποδήλατά σας και να κάνετε μια ακόμη βόλτα.

Βέβαια οι δράσεις στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας συνεχίζονται και αύριο, Τρίτη με θέμα “Fix my bike”! Το ibike spot στο δημοτικό πάρκινγκ δίπλα στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» μετατρέπεται σε σημείο ενημέρωσης στο οποίο δίνουμε πληροφορίες για οτιδήποτε έχει να κάνει με το ποδήλατο!

Ενώ την Τετάρτη, επιβραβεύουμε τους υπαλλήλους του δήμου μας που επιλέγουν το ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους, προσφέροντάς τους φυσικούς χυμούς.

Απολαύστε στιγμιότυπα από την κάμερα του e-evros.gr από τη χθεσινή ημέρα:

Πηγή: e-evros.gr

 

Related posts

Σχολικά γεύματα 2020 -2021: Τα σχολεία του Έβρου που εντάσσονται στο πρόγραμμα

editor

Κορονοϊός: Δυο σχολεία της Ορεστιάδας, τα μοναδικά στον ‘Εβρο με κλειστά Τμήματα

editor

Σοκ στην Ίμβρο: Μία σύλληψη και τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 86χρονου Έλληνα

admin