6 Φεβρουαρίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Run Greece Αλεξανδρούπολης 2021 (video)

Η πόλη της Αλεξανδρούπολης κέρδισε το στοίχημα, αφού κατάφερε να διοργανώσει άρτια και υποδειγματικά τον πρώτο αγώνα της σειράς Run Greece, στην μετά covid-19 εποχή.

Στην ακριτική πόλη άνοιξε εχτές η σειρά των αγώνων δρόμου, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε πόλεις της περιφέρειας σε συνεργία με τους τοπικούς φορείς και με μεγάλο χορηγό την ERGO.

Η ομοσπονδία σε άριστη συνεργασία με την περιφέρεια Έβρου και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, αλλά και την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών και των σωματείων της πόλης κατάφερε να διοργανώσει άρτιους αγώνες, τηρώντας στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο έχει την έγκριση της ΓΓΑ.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε 10χλμ. και 5χλμ στο κέντρο της πόλης, που για μία ακόμη φορά γέμισε από δρομείς και θεατές, που είχαν την ευκαιρία να στηρίξουν την προσπάθεια μικρών και μεγάλων, που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Νικητής στα 5χλμ. ήταν ο Γιώργος Ματζαρίδης με 16.04.47 και γυναίκες η Μιχαέλα Φιάσκα με 19.00.19. Στα 10χλμ. Ανδρών πρώτος ήταν ο Γιώργος Ιατρουδέλης με 34.16 και στις γυναίκες η Ζλάτκα Καραντχοβα με 43.49.

Επόμενο σταθμός της διοργάνωσης είναι η Πάτρα την ερχόμενη Κυριακή (26/9) κι έπειτα θα ακολουθήσουν οι αγώνες σε Καστοριά (3/10), Λάρισα (10/10), Ηράκλειο (17/10), Ιωάννινα και Ρόδος στις 24/10.

Ο ΣΕΓΑΣ, η ERGO οι Περιφέρειες και οι Δήμοι όπου διεξάγονται οι αγώνες Run Greece δίνουν και πάλι πνοή στο δρομικό κίνημα της περιφέρειας, που τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρήθηκε, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19.

Βέβαια το e-evros.gr βρισκόταν και φέτος στο χώρο των αγώνων για να πλαισιώσει με βίντεο επίγεια αλλά και εναέρια την διοργάνωση “Run Greece Αλεξανδρούπολη 2021”.

Παρακάτω ακολουθούν βίντεο από ψηλά που καταγράψαμε αυτήν την μοναδική εικόνα πριν από την εκκίνηση του αγώνα 5χλμ και έπειτα ακολουθεί βίντεο πάλι από την εκκίνηση του αγώνα 5χλμ αλλά από εδάφους. Απλά απολαύστε τα:

Πηγή: e-evros.gr

 

Related posts

Ο καιρός στη Μακεδονία και τη Θράκη

editor

Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στην Αλεξανδρούπολη

admin

Με 2,1 εκατ.ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ της περιφέρειας ΑΜΘ ο τουρισμός σε Έβρο και ΑΜΘ

editor
06/02/2023 21:43