19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Απ. Τζιτζικώστας: “Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το έργο συνολικά της εκπαιδευτικής κοινότητας”

Τη διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το έργο συνολικά της εκπαιδευτικής κοινότητας, έδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς.

Ο Περιφερειάρχης συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με ανοιχτά σχολεία και με προτεραιότητα την υγεία και τη μάθηση. Ανέφερε ότι «οι συνθήκες μπορεί να μην είναι και φέτος οι καλύτερες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού», όμως εξέφρασε την ελπίδα ότι «τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα, η νέα σχολική χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή και τα παιδιά θα βρίσκονται στον φυσικό τους χώρο, το σχολείο».

Γνωστοποίησε, άλλωστε, ότι έχει δρομολογηθεί η κατασκευή 17 νέων σχολικών μονάδων στην περιοχή και τόνισε ότι η Περιφέρεια αξιοποιεί ευρωπαϊκούς πόρους για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, φροντίζει για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.

Related posts

Αυξάνεται από σήμερα το όριο των ανέπαφων συναλλαγών

admin

Μήνυμα Δημάρχου Ξάνθης για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων 2023

editor

Ορεστιάδα: Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

admin
19/04/2024 7:12