1 Οκτωβρίου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Απ. Τζιτζικώστας: “Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το έργο συνολικά της εκπαιδευτικής κοινότητας”

Τη διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το έργο συνολικά της εκπαιδευτικής κοινότητας, έδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς.

Ο Περιφερειάρχης συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με ανοιχτά σχολεία και με προτεραιότητα την υγεία και τη μάθηση. Ανέφερε ότι «οι συνθήκες μπορεί να μην είναι και φέτος οι καλύτερες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού», όμως εξέφρασε την ελπίδα ότι «τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα, η νέα σχολική χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή και τα παιδιά θα βρίσκονται στον φυσικό τους χώρο, το σχολείο».

Γνωστοποίησε, άλλωστε, ότι έχει δρομολογηθεί η κατασκευή 17 νέων σχολικών μονάδων στην περιοχή και τόνισε ότι η Περιφέρεια αξιοποιεί ευρωπαϊκούς πόρους για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, φροντίζει για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.

Related posts

Μείωση ΦΠΑ: Μεγάλη ανατροπή για καφέ, αναψυκτικά και χυμούς

admin

Ορεστιάδα: Ανακοίνωση για την έναρξη των δράσεων ψυχοκοινωνικής στήριξης ωφελούμενων ΤΕΒΑ

editor

Ξεκινά η καταβολή του επιδόματος τριτέκνων από την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

editor
01/10/2022 14:05