Κοινωνία

Απ. Τζιτζικώστας: “Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το έργο συνολικά της εκπαιδευτικής κοινότητας”

Τη διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το έργο συνολικά της εκπαιδευτικής κοινότητας, έδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού του 11ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς.

Ο Περιφερειάρχης συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με ανοιχτά σχολεία και με προτεραιότητα την υγεία και τη μάθηση. Ανέφερε ότι «οι συνθήκες μπορεί να μην είναι και φέτος οι καλύτερες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού», όμως εξέφρασε την ελπίδα ότι «τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα, η νέα σχολική χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή και τα παιδιά θα βρίσκονται στον φυσικό τους χώρο, το σχολείο».

Γνωστοποίησε, άλλωστε, ότι έχει δρομολογηθεί η κατασκευή 17 νέων σχολικών μονάδων στην περιοχή και τόνισε ότι η Περιφέρεια αξιοποιεί ευρωπαϊκούς πόρους για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, φροντίζει για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.

Related posts

“Όχι” από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου στο ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Ελλάδας στην Αλεξανδρούπολη

editor

ΟΑΕΔ: Έως πότε οι αιτήσεις για επιδότηση έως 17000 ευρώ σε ανέργους

admin

Αποκτήστε τα έπιπλα κουζίνας από την Gruppo Cucine ακόμη και εξ αποστάσεως!

admin