19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία

Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί με φόντο το φάρο της Αλεξανδρούπολης!

“Αυλαία” ρίχνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 καθώς η πόλη μας η Αλεξανδρούπολη, θα είναι η τελευταία περιοχή όπου θα μεταδοθεί ζωντανά από κάποιο σημείο της Ελλάδας, το δελτίο ειδήσεων!

Από αύριο, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου το δελτίο ειδήσεων επιστρέφει στο στούντιο ενώ να τονίσουμε πως είχε ξεκινήσει τις ζωντανές μεταδόσεις του ο ANT1 από τις 3 Σεπτεμβρίου, από την Εύβοια η οποία κάηκε ολοσχερώς.

Έτσι λοιπόν, σήμερα το απόγευμα από τις 19:00 έως τις 20:00 με την παρουσιάστρια κ.Μπιζόγλη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα βγει στον “αέρα” από την παραλιακή ζώνη της Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αλεξανδρούπολης συνεδρίασε έκτακτα την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και αποφάσισε να υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό από τις 18.30 έως τις 20.00, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στη μετάδοση του δελτίου ειδήσεων.

Είναι ένα σημαντικό γεγονός καθώς η σημερινή προβολή της Αλεξανδρούπολης είναι μια καλή ευκαιρία για προβολή της περιοχής, από ένα χαρακτηριστικό σημείο της πόλης.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Η 46χρονη κ. Ελένη από την Ορεστιάδα χρειάζεται την βοήθεια μας!

editor

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΈΒρου: Ανακοίνωση για την Εργατική Πρωτομαγιά

admin

Τρεις οπλισμένοι διακινητές λαθρομεταναστών συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα

admin
19/04/2024 18:48