Κοινωνία Τοπικά Νέα

“Μαϊμού” πιστοποιητικά: Προληπτικοί έλεγχοι και στον Έβρο

Μεγάλη ανησυχία έχουν προκαλέσει στους επιστήμονες, αλλά και την κυβέρνηση οι συνεχόμενες αποκαλύψεις για τα “μαϊμού” πιστοποιητικά εμβολιασμού, με το ζήτημα να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα.

Έτσι θα ξεκινήσουν οι σαρωτικοί έλεγχοι για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης από τον κορονοϊό και στα νοσοκομεία αλλά και στα εμβολιαστικά κέντρα του Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr  έχει ενημερωθεί το υγειονομικό προσωπικό του ΠΓΝΑ για τους ελέγχους που πρόκειται να γίνουν. Ενώ να τονίσουμε πως οι έλεγχοι αυτοί ξεκίνησαν με αφορμή τις αποκαλύψεις για τα πιστοποιητικά “μαϊμού” που βρέθηκαν σε πολλές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, οι οποίες ελέγχονται από την 3η Υγειονομική περιφέρεια ειδικά μετά την αποκάλυψη της περίπτωσης στο Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα.

Πλέον το κυβερνητικό επιτελείο και οι υγειονομικές αρχές έχουν σημάνει συναγερμό, αφού οι συγκεκριμένες παράνομες πρακτικές που υποκινούν οι αρνητές του κορονοϊού αποτελούν σοβαρότατο ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας, την ώρα που η προχωρά η καμπάνια πειθούς για να εμβολιαστούν όσο περισσότεροι πολίτες και να προχωρήσει και ο εμβολιασμός των παιδιών.

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ο Εβρίτης Δημήτρης Σιώπης έκανε μεταγραφή στην “FC Αλεξανδρούπολης”!

editor

Επιστρέφουν στην Ελλάδα δέκα αρχαιοελληνικά νομίσματα -Τα διακινούσαν μέσω διαδικτύου

admin

22 τμήματα προτείνονται να δημιουργηθούν στο ΚΕΔΙΒΙΜ του Δήμου Διδυμοτείχου

editor