20 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ομορφαίνει μέρα με τη μέρα το Παρατηρητήριο Νέας Βύσσας από τις δωρεές!

Η “εποχή της δωρεάς” έχει φτάσει ήδη στη Νέα Βύσσα και συγκεκριμένα στο Παρατηρητήριο Νέας Βύσσας, το οποίο μέρα με τη μέρα ομορφαίνει και αναβαθμίζεται όλο και περισσότερο.

Η αγάπη των ανθρώπων για εκείνη την περιοχή φαίνεται έμπρακτα καθώς οι δωρεές πληθαίνουν και ο τόπος εκείνος όσο περνούν οι μέρες φαντάζει όλο και καλύτερος.

Αρχικά στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, η κ. Ελένη Καζαντζή, είναι μια από τους ανθρώπους που αποφάσισαν να δείξουν έμπρακτα πως ακόμη που δεν είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής ήθελε και αυτή να βάλει το δικό της “λιθαράκι” για να αναβαθμιστεί το Παρατηρητήριο της Νέας Βύσσας. Έτσι λοιπόν  απευθύνθηκε στην ομάδα “Εθελοντισμός Νέας Βύσσας” και δώρισε  ένα μεγάλο τραπέζι πικ νικ, το οποίο και τοποθετήθηκε  στο χώρο το Παρατηρητηρίου καθώς επίσης και 2 κανονικά παγκάκια για τον ίδιο χώρο ώστε να διευκολύνονται οι επισκέπτες.

Μετά από αυτήν την πολύτιμη δωρεά, ήρθε ακόμη μια στις 7 Σεπτεμβρίου 2021, όπου ο κ. Σαρδάνης Ζήσης είναι ηλεκτρολόγος από την Νέα Βύσσα και έκανε δωρεά έναν προβολέα led ο οποίος τοποθετήθηκε στην εσωτερική πλευρά του κτηρίου, ώστε το φως να φαίνεται μέσα από τα παράθυρα και το κτήριο να φαίνεται όμορφο τη νύχτα!

Ενώ ακολούθησε και μια δωρεά από την Ιερά Μονή Αγιάς Σκεπης και Αγιάς Παρασκευής Νέας Βύσσας καθώς δώρισαν 4 μεγάλους προβολείς led, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε κάθε γωνία στο κτήριο από κατω προς τα επάνω ώστε να αναδεικνύεται το κτήριο.

Ακόμη τοποθετήθηκαν 2 ακόμη παγκάκια στο σημείο, μια δωρεά της κ.Ελένης Τοψίδου.

Οι παραπάνω δωρεές φανερώνουν την αγάπη των ανθρώπων ανεξαρτήτως αν μένουν ή όχι κοντά στην εν λόγω περιοχή. Ο Εθελοντισμός και η δωρεά είναι δύο τρόποι που μπορούν οι άνθρωποι να κάνουν σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής τους και μέσα από αυτές τις απλές πράξεις  μπορούν να μοιράσουν πολύ χαρά.

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Τυχερό: Έρχεται ένας ξεχωριστός διαγωνισμός ζωγραφικής για τους μικρούς μας φίλους!

editor

Στο Διδυμότειχο ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

admin

Ν. Παναγιωτόπουλος: Κανονικά οι αποζημιώσεις στις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας

editor
20/04/2024 9:18