28 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Έβρος: Νέα προνόμια για τους τρίτεκνους

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, κατόπιν επαφών που ανέπτυξε με τους Δήμους του Ν. Έβρου ευχαριστεί τους Δήμους και τους Δημάρχους για τις αποφάσεις που έλαβαν αναγνωρίζοντας της «Τρίτεκνες οικογένειες» Προαγωγός προάσπισης του Έθνους, και μέρος επίλυσης του Δημογραφικού.

Για τον δήμο Αλεξανδρούπολης:

1. Αποφασίστηκε η παραχώρηση χώρου στέγασης για την λειτουργία του Συλλόγου μας (από το 2007 που ιδρύθηκε και μέχρι και σήμερα φιλοξενούνταν από άλλους Συλλόγους).
2. Αποφασίστηκε μείωση 50 % στις οικογένειες με τρία παιδιά στην ΠΛΑΖ Ε.Ο.Τ. και στις εκδηλώσεις «Γιορτής κρασιού» (όποτε πραγματοποιηθούν ) με πρόσφατη απόφαση του προέδρου της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. κ. ΔΕΛΚΟΥ Βασίλειου, με εισήγηση στο Δ.Σ.
3. Αποφασίστηκε μείωση στα τέλη του κολυμβητηρίου για τα παιδιά των τριτέκνων οικογενειών 50% για το πρώτο παιδί 75% για κάθε επόμενο παιδί με εισήγηση στο Δ.Σ. του αντιδημάρχου κ. ΒΟΥΡΔΟΛΗ Θεόδωρου .

Για τον δήμο Σαμοθράκης

Αποφασίστηκε η ένταξη των οικογενειών με τρία παιδιά της Σαμοθράκης στο κοινωνικό τιμολόγιο του Δήμου με μείωση 50% στα τέλη Ύδρευσης.

Για τον δήμο Ορεστιάδας

Αποφασίστηκε η παραχώρηση γραφείου για την λειτουργία του Συλλόγου και για την εξυπηρέτηση των μελών μας, ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ και ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, με εισήγηση του Προέδρου Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ιωάννη στο Δ.Σ.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Κορωνοϊός: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε μουσουλμανικό γάμο στην Αλεξανδρούπολη – Προσήχθη ο γαμπρός

editor

Η Ειρήνη Νικολέλη και η Μαίρη Μερίκα ετοίμασαν για τα παιδιά μια απίστευτη περιπέτεια!

admin

Νέα χρηματοδότηση €90 εκατ. στους δήμους για την ενεργειακή κρίση – Τα ποσά για τους δήμους του Έβρου

editor
28/03/2024 22:43