24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Το Eπιμελητήριο Έβρου γιόρτασε τα 100 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας (video)

Το Επιμελητήριο Έβρου ιδρύθηκε το 1921 με το Βασιλικό Διάταγμα 5/10/1921 (Φ.Ε.Κ. 192/1921) και είχε την επωνυμία: «Εμπορικόν και Βιομηχανικόν Επιμελητήριον Δεδεαγάτς Θράκης».

Το 2021 αποτελεί τη χρονιά κατά την οποία το Επιμελητήριο Έβρου συμπληρώνει έναν αιώνα αδιάλειπτης παρουσίας στην επιχειρηματική, οικονομική και κοινωνική ζωή του.

Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε η χθεσινή εκδήλωση στο Alexander Beach η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με την συμμετοχή πολλών προέδρων επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα!

Το “παρών” στην εκδήλωση πέρα από τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου έδωσαν οι βουλευτές του Έβρου της Ν.Δ Σταύρος Κελέτσης και Αναστάσιος Δημοσχάκης, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, οι δήμαρχοι του Έβρου, ο διοικητής του ΠΓΝΑ Βαγγέλης Ρούφος, ο Πρύτανης του ΔΠΘ Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς αλλά και οι επίτιμοι πρόεδροι του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Χαμπούρης, Λεωνίδας Κίτσιος και Νίκος Δαστερίδης. Ενώ χαιρετισμό μέσω video wall απήυθυνε ο Οικομενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης μεταξύ άλλων τόνισε για ακόμη μια φορά πως πλέον τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου, ανεξαιρέτως, είτε πρόκειται για ατομική επιχείρηση είτε για εταιρεία, θα λαμβάνουν για τους επόμενους μήνες και μέχρι την 31-12-2021 όλες τις υπηρεσίες χωρίς να καταβάλουν τη συνδρομή του τρέχοντος έτους προς το Επιμελητήριο.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το e-evros.gr:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Με ρεκόρ συμμετοχών το φετινό Run Greece Αλεξανδρούπολης!

editor

Έβρος: Συνεχίζονται οι δωρεές “αγάπης” προς τα κέντρα υγείας

editor

Καβάλα: Σύλληψη δύο αλλοδαπών για προώθηση στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμων μεταναστών

editor
24/04/2024 8:47