19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Με χαμόγελα & συγκίνηση υποδέχτηκαν τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” και στις Φέρες!(video)

Για ακόμη μια φορά ο Έβρος “πλημμύρισε” από χαρά, συγκίνηση και ελπίδα καθώς κατέφτασε εχτές βράδυ, ημέρα Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, ο “Χάκινος” Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης!

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο αερόδρομιο “Δημόκριτος” για τον υποδεχθεί και να πανηγυρίσει μαζί του για αυτή την σπουδαία επιτυχία του. Μέσα σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, υποδεχτήκαμε όλοι μαζί τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη αλλά και τον Δημήτρη Καρυπίδη ο οποίος και αυτός κατέγραψε μια πολύ καλή θέση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο!

Συγκεκριμένα ο Εβρίτης Δημοσθένης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 100 μ. ελεύθερο S8!

Στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” ο Δημοσθένης, δέχτηκε πολύ αγάπη από τον κόσμο που τον περίμενε για να τον υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ.κ. Άνθιμος, ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Βουλευτής Έβρου κ. Δημοσχάκης αλλά και ο Αντιδήμαρχος Φερών κ. Κολγιώνης. Στη συνέχεια με συνοδεία πλήθους κόσμου αλλά και του Αντιδημάρχου Φερών και Πρωτογενούς Τομέα κ. Δημήτρη Κολγιώνη, κατέφθασε στην γενέτειρα του στις Φέρες. Εκεί του τοποθετήθηκε ένα στεφάνι από κλαδί ελιάς και τόνισε από το βάθρο πως “τόσα χρόνια ζω για αυτή τη στιγμή, όταν σβήσουν τα φώτα να μην αφήσετε να φύγουν και τα όνειρα μου μαζί”.

Οι κάτοικοι των Φερών φανερά συγκινημένοι δεν σταμάτησαν στιγμή να χειροκροτουν το Χάκινο, τον δικό τους, Δημοσθένη.

Εμείς με την σειρά μας να τον ευχαριστήσουμε και τον Δημήτρη Καρυπίδη που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, αλλά φυσικά τον Δημοσθένη ο οποίος, έκανε για ακόμη μια φορά τον Έβρο υπερήφανο και πραγματικά τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο!

Δείτε τα video του e-evros.gr από την άφιξη στο αεροδρόμιο αλλά και από τις Φέρες, τη γενέτειρα του Δημοσθένη:

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Καιρός: Τι αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

admin

Καταβολή επιδόματος τριτέκνων από την Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

admin

Συνελήφθησαν 2 άτομα οι οποίοι εντοπίστηκαν να έχουν αφαιρέσει προϊόντα και εργαλεία από κατάστημα

admin
19/04/2024 5:11