9 Ιουνίου, 2023
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιεί σήμερα στην Αλεξανδρούπολη η νέα διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ

Εθιμοτυπική επίσκεψη, την πρώτη από μια σειρά επαφών γνωριμίας και ενεργού επικοινωνίας, πραγματοποιεί σήμερα στην Αλεξανδρούπολη η νέα διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο του Ταμείου Θανάση Ζηλιασκόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Πολίτη.

Η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ θα επισκεφθεί αρχικά το λιμάνι της πόλης και θα έχει επαφές μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, τον διευθύνοντα σύμβουλο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου και με τους εργαζόμενους, όπου θα συζητήσουν την πορεία του λιμανιού και τις προοπτικές ανάπτυξής του μέσα από την αξιοποίησή του, η οποία είναι σε εξέλιξη από το Ταμείο. Επίσης θα υπάρξουν συναντήσεις με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χρήστο Μέτιο.

Σύμφωνα με στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, η πρώτη επίσκεψη της νέας διοίκησης στην Αλεξανδρούπολη υπογραμμίζει τη στρατηγική δέσμευση του Ταμείου να προχωρήσει με έντονο βηματισμό την αξιοποίηση σημαντικών υποδομών της χώρας μας, συμβάλλοντας στον κυβερνητικό σχεδιασμό για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας μετά την πανδημία.

Στο πλαίσιο αυτό, προσθέτουν οι ίδιοι, είναι σημαντική η δυναμική που μπορεί να αποκτήσει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης μέσα από την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του, στο οποίο έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, αλλά σε μεγάλο βαθμό παραμένουν αναξιοποίητες.

Related posts

Κάθε γειτονιά στην Ορεστιάδα έχει το πάρκο της

editor

Αποκαλύψεις από Γερμανίδα στην Μόρια: «Υπάρχουν ελεύθερες ομάδες τζιχαντιστών οπλισμένες από το καθεστώς Ερντογάν»

editor

Πλαστικά Θράκης: Μείωση τζίρου 9,2% το Α’ εξάμηνο

editor
09/06/2023 8:25