18 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ιστορική νίκη – πρόκριση για την Αλεξανδρούπολη FC

Η Αλεξανδρούπολη FC πήρε ιστορική νίκη, με 2-0 κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης, στην παρθενική της εμφάνιση στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο αγώνας διεξήχθη στο Φώτης Κοσμάς στο οποίο για ακόμη μια φορά βρέθηκαν οπαδοί της τοπικής ομάδας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει πιο δυνατά απο τους φιλοξενούμενους και στο 10ο λεπτό λίγο έλειψε ο Αμπραχαμιάν να σκοράρει από την μικρή περιοχή αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα. Στο 19ο λεπτό ο Παγωνίδης εκμεταλεύτηκε τη βαθιά μπαλιά της άμυνας και με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Θερμαϊκός έμεινε με 10 παίκτες καθώς ο Σιούτας πήρε δεύτερη κίτρινη με αποτέλεσμα να αποβλήθει.

Στη πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Θερμαϊκός κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κράββαρης αλλά ο Συριτούδης θα αποκρούσει και θα κρατήσει το μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μισό του δευτέρου έπαιζαν πιο ήρεμα κρατούσαν τη μπάλα, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν φάσεις. Στο 70ο λεπτό μετά από κλέψιμο έξω από την περιοχή του Θερμαϊκού, ο Ρουμπιές έγραψε το τελικό 2-0.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Συριτούδης, Μπαρμπαγιάννης, Πεταλωτής, Δορουγιδένης (60′ Ρουμπιές), Στοΐνοβιτς, Σιδηρόπουλος (56′ Παπάζογλου), Πατσιώρας Α., Αμπραχαμιάν (80′ Λίτσιος), Μαλτέζος, Θέμελης (45′ Καρακασίδης), Παγωνίδης (56′ Γκαϊδατζής)

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Βασίλη Μπούρκας και Τάσου Δούμας): Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράντζα, Δημητριάδης, Σιούτας, Αναστασιάδης, Pasiardis, Παχουμής, Κράββαρης, Διαμαντίδης, Μαυρομάτης

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ανακοίνωση για την κάρτα στάθμευσης

admin

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Η Τεχνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το γραφείο Κίνησης στις τρεις ενότητες του Δήμου μας

admin

Δημόσια πρόσκληση σε φορείς της Ξάνθης για τη συμμετοχή τους στο δίκτυο φορέων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ξάνθης

editor
18/04/2024 3:36