29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Οικονομία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Σε διαβούλευση ο Κώδικας Διαχείρισης του Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θέτει σε δημόσια διαβούλευση την εισήγηση του Διαχειριστή του Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΑΣΦΑ) Αλεξανδρούπολης, Gastrade, σχετικά με τον Κώδικα Διαχείρισης του Τερματικού Σταθμού ΥΦΑ στην Αλεξανδρούπολη, όπως αυτή υποβλήθηκε στην Αρχή με το υπ’ αριθμ. 282/3/ΚΣ/12.08.2021 έγγραφο του Διαχειριστή του ΑΣΦΑ, στο πλαίσιο των οριζόμενων στο Μέρος Γ, Τμήμα ΙΙ, Παράρτημα 3 του Κανονισμού Αδειών Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β΄3430/17.08.2018).

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση gasconsultation@rae.gr ή εγγράφως, με κοινοποίηση στο Διαχειριστή του ΑΣΦΑ, Gastrade, εφόσον το επιθυμούν.

Η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο αποστολέας αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ή/και των απόψεων του.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Εν μέσω πανδημίας στο δημοτικό των Ριζίων Έβρου… η γνώση καλλιεργείται!

editor

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού και των Διοικητών της 21ηςκαι της 29ης Ταξιαρχίας στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

editor

Έβρος: Βολές του στρατού στο πεδίο βολής “Αετός”

editor
29/03/2024 17:38