Κοινωνία Πολιτισμός Τοπικά Νέα

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η εκπομπή “Happy Traveller” αυτή την εβδομάδα στη Σαμοθράκη

Σύμφωνα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fb ο Γιάννης Γλήνιας, αναφέρει ότι μετά από κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του, αποφασίστηκε για αυτή την εβδομάδα, να βρεθεί στη Σαμοθράκη ο Ευτυχής Μπλέτσας για να κάνει “γυρίσματα” για την εκπομπή του “Happy Traveller”.

Όπως γράφει ο Γιάννης Γλήνιας, είναι “το σωστό timing για να αναδείξουμε την εναλλακτική Σαμοθράκη και ποιά είναι αυτά που μπορεί να απολαύσει ένας επισκέπτης και στην μετά σεζόν εποχή.
Θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις από την μεριά του Δήμου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου
που θα αναδείξουν το τουριστικό μας προϊόν”.

Να σημειώσουμε ότι όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η Σαμοθράκη θα είναι η μεγάλη κερδισμένη αυτή την δύσκολη τουριστική σεζόν του 2021, αφού την επέλεξαν και συνεχίσουν να την επιλέγουν για τις διακοπές τους χιλιάδες πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι πολλοί Εβρίτες πέρασαν έστω κι ένα διήμερο στο νησί, θέλοντας να στηρίξουν τον τουρισμό της περιοχής.

Να υπενθυμίσουμε ότι η δημοφιλής εκπομπή “Happy Traveller” βρέθηκε στον Έβρο και το Δεκέμβριο του 2020, όπου έφτασε μέχρι το Ορμένιο, περνώντας από πολλά σημαντικά σημεία του νομού.

To Happy Τraveler στο Ορμένιο: Tαξίδι στην άκρη της Ελλάδας (βίντεο)

Πηγή: evros24

Related posts

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για ανεύρεση πτώματος στην περιοχή Πετάλου – Πέπλου Φερών

admin

Αυτόματα θα ενημερώνεται το Μητρώο ΑΜΚΑ από τα Ληξιαρχεία

admin

Ορεστιάδα: Έξι επιχειρήσεις και Στρατός βοήθησαν στην πλήρη αποκατάσταση της καμένης κατοικίας πολύτεκνης οικογένειας

editor