13 Αυγούστου, 2022
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ο Εβρίτης Θανάσης Γκαρνέτας υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!

Δεν είναι η 1η φορά που ο Έβρος “βγάζει” παιδιά ταλέντα! Αυτή τη φορά ο Εβρίτης Θανάσης Γκαρνέτας, κατέκτησε μια θέση στον ΠΑΟΚ!

Εχτές συγκεκριμένα ημέρα Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021, ήταν μια ημέρα μεγάλης τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του εφόσον υπέγραψε το πολυπόθητο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο 18χρονος Θανάσης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και είχε όνειρο ζωής να γίνει ποδοσφαιριστής. Με το πείσμα και την τόλμη που τον διακρίνει ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να φανερώνει το ταλέντο του σε όποια ομάδα και να πήγαινε.

Το e-evros.gr ήρθε σε επικοινωνία με την οικογένεια του Θανάση και οι ίδιοι μας τόνισαν πως από την Α’ Δήμοτικού ξεκίνησε να παίζει μπάλα ενώ τα πρώτα του “βήματα” έγιναν στον Αθλητικό Όμιλο “Ποντιακός” που συνεργαζόταν με τον ΠΑΟΚ  της Θεσσαλονίκης. Έπειτα έκανε μεταγραφή στον Αθλητικό Όμιλο Ξάνθης όπου εκεί συνέχισε για 3 χρόνια την προσπάθεια του.

Πριν από λίγο καιρό μετέβη και στην Αγγλία λόγω όμως κάποιων περιορισμών που αντιμετώπισε λόγω ηλικίας και απουσίας άδειας εργασίας επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ και θα αγωνιστεί στην Κ19 τη νέα σεζόν!

Εμείς με την σειρά μας να του ευχηθούμε καλή επιτυχία! Θανάση, ο Έβρος είναι μαζί σου!

Παρακάτω ακολουθεί στιγμιότυπο από την υπογραφή του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ:

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Καιρός: Στα ύψη σήμερα το θερμόμετρο

admin

FSRU Αλεξανδρούπολης: Πιο κοντά στην επενδυτική απόφαση μετά την έγκριση της Κομισιόν

editor

Συνοριοφύλακες: Εκδόθηκε το ΦΕΚ με την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση

admin
13/08/2022 16:01