23 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Σαμοθράκη: To Κοινωνικό Φροντιστήριο αναζητά εθελοντές καθηγητές & δασκάλους

Ο εθελοντισμός είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια κοινωνία. Όσοι έχουν ελεύθερο χρόνο μπορούν να τον αξιοποιήσουν δημιουργικά προσφέροντας ελπίδα, για την απόλυτη επιτυχία στην μάθηση!

Ο Δήμος Σαμοθράκης ανακοινώνει την συνέχεια λειτουργίας του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, προσφέροντας διαδικτυακά  και δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές.

Για τον λόγο αυτό απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε καθηγητές και δασκάλους προκειμένου να προσφέρουν εθελοντικά τις γνώσεις τους για την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι η καταγραφή των δυνητικά εθελοντών Εκπαιδευτικών, που με την συμμετοχή και την εθελοντική προσφορά τους, αποδεικνύουν εμπράκτως την αλληλεγγύη προς τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται στο κέντρο κοινότητας της Σαμοθράκης τηλεφωνικά στο 25510 98097 από 23 Αυγούστου 2021 μέχρι και 5 Σεπτεμβρίου 2021, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πηγή: e-evros.gr

 

 

Related posts

Ανατολική Μακεδονία και Θράκη: 131 νέα κρούσματα κορονοϊού

editor

Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ στην Τελετή Έναρξης του 45ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

editor

Καβάλα: Από το Γκέλβερι της Μικράς Ασίας στη Νέα Καρβάλη με οδηγό τον Άγιο Γρηγόριο

editor
23/04/2024 13:26