24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αναχώρησε για το Τόκιο ο Εβρίτης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης – Ξεκινούν οι Παραολυμπιακοί αγώνες!

Ο δικός μας Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, αναχώρησε εχτές, Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 μαζί με τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη, για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, οι οποίοι θα διεξαχθούν από τις 24 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, χωρίς θεατές.

O Έλληνας και Εβρίτης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης τα “δίνει όλα” σε κάθε αγώνα μαζί με τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη. Ο “χρυσός” Παραολυμπιονίκης του Ρίο, αναχώρησε για το Τόκιο και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να φέρει ξανά το “χρυσό” στον Έβρο! Ακόμη και αν δεν το φέρει θα είναι πάλι μέσα στην καρδιά μας και θα είμαστε περήφανοι!

Οι επιδόσεις του σε όλα τα προηγούμενα Πρωταθλήματα ήταν εξαιρετικές και είμαστε σίγουροι πως και ο ίδιος αλλά και ο προπονητής του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Όπως oι Ολυμπιακοί Αγώνες, έτσι και οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν πίσω από σχεδόν κλειστές πόρτες, όπως ανακοίνωσε εχτές η οργανωτική επιτροπή, απόφαση που ελήφθη λόγω του ρεκόρ των κρουσμάτων Covid-19 που εντοπίστηκαν στην Ιαπωνία.

Αντιμέτωποι με αυτήν την κατάσταση, αποφασίστηκε «να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα για τους Αγώνες» στα τμήματα που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πανδημίας, «συμπεριλαμβανομένης της απουσίας θεατών», όπως ανέφερε η οργανωτική επιτροπή σε ανακοίνωση από κοινού με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC), την ιαπωνική κυβέρνηση και την πόλη του Τόκιο.

Οι περίπου 4.400 αθλητές που αναμένονται στο Τόκιο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες θα πρέπει, όπως αυτοί που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να ακολουθήσουν δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, με καθημερινές εξετάσεις Covid-19 και περιορισμούς κίνησης.

Καλή επιτυχία Δημοσθένη, η θετική μας ενέργεια είναι μαζί σου!

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

 

 

Related posts

Βοήθεια στο Σπίτι: Ποιοι δήμοι θα προσλάβουν 2.909 μονίμους

admin

Έστειλε 6 η εθελοντική ομάδα Διδυμοτείχου «αποΔΙΔω» και καθάρισε! (φωτο)

editor

Ο Πρόεδρος της Eurobank επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης

editor
24/04/2024 10:03