19 Ιουλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Κοινωνία Τοπικά Νέα

Γνώρισε το windsurfing στην Αλεξανδρούπολη από τη σχολή Yacht Surf Club ΟΦΘΑ!

Έφτασε η στιγμή για να γνωρίσεις και εσύ το windsurfing στην Αλεξανδρούπολη από τη σχολή Yacht Surf Club ΟΦΘΑ! Πάνε και εσύ να μάθεις windsurfing εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια από τους καλύτερους.

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα για ενήλικες αλλά και για παιδιά. Βέβαια αν είσαι αρχάριος μην αγχώνεσαι καθόλου διότι υπάρχουν τμήματα και για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους.

Ειδικός εξοπλισμός εκμάθησης, μαθαίνεις να ισορροπείς και να ταξιδεύεις από την πρώτη κιόλας ώρα! Αγάπησε την θάλασσα, ταξίδεψε μαζί της και ζήσε μια διαφορετική εμπειρία παρέα με τους πιο έμπειρους δασκάλους.

Ο βασικός κύκλος μαθημάτων είναι τέσσερα δίωρα.

Η Τιμή είναι στα 210 ευρώ για ενήλικες. Ειδικές τιμές για παιδιά!

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να καλέσεις στο τηλέφωνο 6948 231 703 ή μπορείς να μπεις στο www.oftha.gr/sailing για να ενημερωθείς και από εκεί.

Δήλωσε γρήγορα συμμετοχή και ταξίδεψε στο Θρακικό Πέλαγος με ασφάλεια.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου: “Ζητάμε από τον Πρωθυπουργό της Χώρας να τηρήσει τις δεσμεύσεις του για τον Έβρο & την Θράκη”

editor

Κομοτηνή: 25.300 φαρμακευτικά σκευάσματα και 194 κιλά καπνού κατασχέθηκαν στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης

editor

Ιαματικά Λουτρά Δήμου Αλεξανδρούπολης – Η φαιδρότητα, η ανευθυνότητα και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο

editor
19/07/2024 11:33