Κοινωνία Τοπικά Νέα

Αλεξανδρούπολη: Σώος βρέθηκε ο ψαράς που αγνοούνταν

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης από ιδιώτη, ότι το σκάφος “ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ”  με μοναδικό επιβαίνοντα έναν 75χρονο, απέπλευσε τις μεσημβρινές ώρες από τον λιμένα Αλεξανδρούπολης με προορισμό τον λιμένα ν. Σαμοθράκης και έκτοτε αγνοείται.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης της οικείας Λιμενικής Αρχής και στην περιοχή έσπευσαν τρία περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ένα Α/Κ σκάφος, ενώ προσέγγισαν δύο  περιπολικά οχήματα του λιμενικού από ξηράς.

Το “ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ” εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος να πλέει ακυβέρνητο, με μοναδικό επιβαίνοντα τον 75χρονο, ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του.

Με την συνδρομή των περιπολικών σκαφών, το εν λόγω σκάφος κατέπλευσε στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, όπου αποβιβάστηκε με ασφάλεια ο ανωτέρω ημεδαπός και παρελήφθη από τους οικείους του.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Δικηγορικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Αγανάκτηση για την καταπάτηση των κανόνων του διεθνούς δικαίου από την γείτονα χώρα

editor

Συστηματικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις

admin

Ανακοινώθηκαν νέα οικονομικά μέτρα – Ποιοι θα πάρουν τα 800 ευρώ και δώρο Πάσχα

admin