19 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Sports Κοινωνία Τοπικά Νέα

Ο Εβρίτης Δημήτρης Σιώπης έκανε μεταγραφή στην “FC Αλεξανδρούπολης”!

Η ποδοσφαιρική ομάδα “FC Αλεξανδρούπολη” πέρασε σε μια νέα εποχή με καινούργιες μεταγραφές τόσο παιχτών όσο και του προπονητή της.

Συγκεκριμένα ένας νέος παίχτης ο οποίος τυχαίνει να είναι και από τον Έβρο πλέον θα παίζει στην ομάδα “FC Αλεξανδρούπολη” και αυτός είναι ο Δημήτρης Σιώπης, ο οποίος μπήκε στην ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Δημήτρης αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά, αλλά χαρακτηρίζεται ως «πολυεργαλείο» καθώς μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις.

Λίγα λόγια για τον ίδιο:

Γεννήθηκε στο Τυχερό Έβρου στις 6 Σεπτεμβρίου του 1995. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην LOGA Academy. Από εκεί πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Φωστήρα, Σπάρτη, ΌΦΗ, Δόξα Δράμας με τελευταίο σταθμό την Μιχαλόβτσε (Πρώτη Κατηγορία Σλοβακίας)

H ομάδα “FC Αλεξανδρούπολη” έγραψε συγκεκριμένο σε λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “Ευχόμαστε στον Δημήτρη καλή σεζόν με επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς”.

Παράλληλα άλλαξε και ο προπονητής της ομάδας και έτσι πριν λίγο καιρό έγινε η έναρξη της  συνεργασίας με τον Σέρβο προπονητή, Ζόραν Στοΐνοβιτς. Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι ο Αλέκος Παναγιωτίδης, ο Νίκος Τζορμπατζίδης και ο Πασχάλης Ζαπαρτίδης.

Ο νέος προπονητής της “FC Αλεξανδρούπολης” γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1975 στη Σερβία. Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Πανθρακικό το 2006. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του Βασιλακάκη στον Πανθρακικό στην Β’ Εθνική. Εχει διατελέσει επίσης προπονητής στην Κ20 του Πανθρακικού και βοηθός του Άκη Μάντζιου στην Superleague. Τελευταία του στάση ήταν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Και κάπως έτσι ξεκινά η νέα σεζόν, με νέες μεταγραφές και εμείς, το e-evros.gr ως χορηγός επικοινωνίας τους, τους ευχόμαστε καλή σεζόν με πολλές πρωτιές!

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Με οργανωτική επιτυχία διενεργήθηκαν οι εξετάσεις των νέων Συνοριακών Φυλάκων στην Αλεξανδρούπολη

editor

Αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη για τους δημοσιογράφους στην Ουκρανία έστειλε η ΕΛ.ΑΣ.

editor

Αγία Σοφία-Δημοσκόπηση: Απογοητευμένοι οι Έλληνες από τη στάση της Ρωσίας και της Ε.Ε

editor
19/04/2024 0:26