25 Φεβρουαρίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Εγκαινιάστηκε το Στρατιωτικό Επιτηρητικό Φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου (φωτο)

Η τελετή εγκαινίων του πλέον ανακαινισμένου Στρατιωτικού Επιτηρητικού Φυλακίου 1, το οποίο ανήκει στην 3η Ταξιαρχία της Καβύλης ”ΡΙΝΙΝΙ”, στις Καστανιές Έβρου, πραγματοποιήθηκε εχτές ημέρα Τρίτη 3 Αυγούστου 2021.

Τα εγκαίνια έγιναν με την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του Αρχηγού ΓΕΣ, Χαράλαμπος Λαλούσης καθώς και του Διοικητή του Δ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, αλλά και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.Δαμασκηνού.

Να τονίσουμε πως έγινε πλήρης ανακαίνιση στο Επιτηρητικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές του Βόρειου Έβρου, το οποίο με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, ανακαινίστηκε εκ βάθρων και πλέον δόθηκε προς χρήση.

Να υπενθυμίσουμε πως το Φυλάκιο 1 πρωτοστάτησε στα γεγονότα τον Μάρτιο του 2020 στις Καστανιές, όταν αποκρούστηκε η ασύμμετρη απειλή απόπειρας βίαιης εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών, υποκινούμενων από την Τουρκία.

Παρακάτω ακολουθούν και φωτογραφίες από τα εγκαίνια:

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Αυξημένη ποσότητα πράσινης μάζας στο ποτάμι της Μαΐστρου

editor

Μαθητές από το 4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης σε ρόλο δημοσιογράφου!

editor

ΕΣΠΕΑΜ/Θ: Έξι μήνες Απλήρωτοι οι Στρατιωτικοί στον Έβρο για τις περιπολίες στα σύνορα – Επιστολή προς Βουλευτές

editor
25/02/2024 9:54