24 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις στα παιδιά του νησιού της Σαμοθράκης

Μετά από αίτημα του Δήμου Σαμοθράκης στις 31/05/2021 προς τον Ιατρικό Σύλλογο Νομού Έβρου προκειμένου να εξυπηρετηθούν και να βοηθηθούν τα παιδιά σχετικά με τις εγγραφές στις σχολικές μονάδες, λόγω της αδυναμίας τους να μετακινηθούν εκτός νησιού εν μέσω πανδημίας COVID – 19, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν οφθαλμολογική εξέταση από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Νομού Έβρου κ.Παπανδρούδη Ανδρέα, προκειμένου έμπρακτα να στηρίξει το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Σαμοθράκης.

Ο δήμος Σαμοθράκης και το Κέντρο Κοινότητας στα πλαίσια των Ιατρικών δράσεων του Κοινωνικού ιατρείου του δήμου Σαμοθράκης, έχει οργανώσει και θα πραγματοποιήσει δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 4 ετών και άνω, με την ειδικότητα του Οφθαλμίατρου.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο Κέντρο υγείας της Χώρας, ώρες 09:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ.

Για ραντεβού καλείτε στο Κέντρο Κοινότητας, στο 25510 98097, από Τρίτη 3 Αυγούστου έως και Πέμπτη 19 Αυγούστου, από τις 09:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου  Νομού Έβρου και Οφθαλμίατρος κ.Ανδρέας Παπανδρούδης  θα προσφέρει εθελοντικά τις ιατρικές του υπηρεσίες.

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

ΥΠΕΣ: Νέα χρηματοδότηση των δήμων της χώρας με 85 εκ.€ – Τα ποσά για τον Έβρο

editor

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για απόπειρα απάτης στην Κομοτηνή

editor

Εστίαση Έβρου: “Ο κλάδος οδηγείται στην κατάρρευση αβοήθητος”

editor
24/04/2024 16:30