Κοινωνία Τοπικά Νέα

Έρχεται το Φεστιβάλ Graffiti 2021 – Οι Φέρες θα γεμίσουν με χρώματα & σχέδια!

Έρχεται στη πόλη των Φερών για ακόμη μια χρονιά το Φεστιβάλ Graffiti 2021! Ετοιμαστείτε να γεμίσει η είσοδος στις Φέρες με χρώματα, σχέδια, ιδέες και πολύ φαντασία!

Η μεγάλη γιορτή των fans του graffiti ξανά έρχεται στις Φέρες παρά τον κορονοϊό. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα “Graffiti” της Δημοτικής Ενότητας Φερών με το διακριτικό τίτλο “Ουτοπία” θα συμμετέχει στο φεστιβάλ Graffiti στις Φέρες του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο χώρος όπου θα γίνει το Φεστιβάλ είναι η παλιά είσοδος Φερών και η φετινή θεματολογία θα είναι η φύση και η μουσική!

Έτσι απλά λοιπόν η παλιά είσοδος Φερών θα αποκτήσει άλλο νόημα και θα πάρει “ζωή” και φυσικά θα μετατραπεί σε ένα έργο τέχνης! Το φεστιβάλ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί το πρώτο 15ημερο του Αυγούστου.

Γενικότερα η τέχνη του του Graffiti είναι μια μορφή της τέχνης του δρόμου που περιλαμβάνει κυρίως το γράψιμο και τη ζωγραφική στους τοίχους και τους δρόμους. Η λέξη έχει την παρακάτω ετοιμολογία:Γκράφιτι-graffiti-graffito-graffiato (λατ.)-graffiare “Γράφω”.

Με “καμβά” την παλιά είσοδο στις Φέρες, έρχεται μια νέα καλλιτεχνική απόδραση!

Φ.Δούκογλου

Πηγή:e-evros.gr

Related posts

Σοβαρός τραυματισμός εργάτη στον φράχτη του Έβρου – Ανετράπη όχημα (φωτο)

editor

Εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού στο Σταυρίδειο Ίδρυμα “Ο Άγιος Κυπριανός”

editor

Σπουδαία πρωτοβουλία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έβρου “ΣυνεχίΖΩ”, Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Περιφέρειας, για τους πυρόπληκτους καρκινοπαθείς

editor