25 Απριλίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Περιβάλλον Τοπικά Νέα

Aλεξανδρούπολη: “Έλαμψε” η ακτή στον Άγιο Έπλου με την βοήθεια εθελοντών!

Εθελοντές όλων των ηλικιών φόρεσαν τα καπελάκια τους και άνετα ρούχα, πήραν τις σακούλες  και καθάρισαν την ακτή, στην περιοχή του Άγιου Έπλου, στην Αλεξανδρούπολη.

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία όπως αποδεικνύεται καθώς η συγκεκριμένη περιοχή “φιλοξενεί” κάθε βράδυ παρέες, οι οποίες χαλαρώνουν στο σημείο εκείνο της παραλίας, ειδικά αυτές τις ημέρες που είχε και την Πανσέληνο του Ελαφιού.

Συγκεκριμένα η εθελοντική ομάδα “PES Activists Alexandroupolis” σε συνεργασία με τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ‘’ΕΚΦΡΑΣΗ’’ “ΣΤΗΡΙΞΗ” και “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” είχαν διοργανώσει καθαρισμό της ακτής στην περιοχή του Αγίου Εύπλου, την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021.

“Το είπαν και το έκαναν” λοιπόν και έτσι “έλαμψε” με την βοήθεια μικρών και μεγάλων εθελοντών η συγκεκριμένη περιοχή. Η ομάδα “PES Activists Alexandroupolis”  διέδωσε ένα σημαντικό μήνυμα με σχετική ανάρτηση τους “Ο καθαρισμός μιας παραλίας είναι εύκολος, πολύτιμος και μπορεί να γίνει και πολύ διασκεδαστικός αφήνοντας μόνο χαμόγελα και θετική ενέργεια.” Η ομάδα των PES Activists Αλεξανδρούπολης είχε για συντονιστή τον κ. Δημοσθένη Φωτιάδη.

Αυτό που μένει τώρα είναι να διατήρουμε και εμείς με την σειρά μας την περιοχή του και του Άγιου Εύπλου καθαρή για να αποδείξουμε έμπρακτα πόσο αγαπάμε και σεβόμαστε το περιβάλλον.

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

 

Related posts

Τι συζήτησε ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

editor

Συνάντηση του Χρήστου Δερμεντζόπουλου με τη διοίκηση της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας

editor

Κλειστά την ερχόμενη Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα της Αλεξανδρούπολης

editor
25/04/2024 1:03