Κοινωνία Τοπικά Νέα

Συνάντηση για την δημιουργία ΚΔΑΠ ΑμεΑ στο δήμο Σουφλίου

Συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου και συνεργατών του, με ομάδα μελών και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων ΑμΕΑ Σουφλίου «ΝΗΜΑ ΖΩΗΣ», πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες και επιβεβαιώθηκε, για ακόμη μια φορά, από την πλευρά της δημοτικής αρχής η απόφαση να ξεκινήσει προσπάθεια δημιουργίας ΚΔΑΠ ΑμΕΑ στον δήμο Σουφλίου.

Αυτό μπορεί να γίνει, όπως ειπώθηκε στην συζήτηση, αξιοποιώντας τις δυνατότητες προγραμμάτων που μπορούν να χρηματοδοτήσουν αυτήν τη δράση και εντάσσονται στην περίοδο ΕΣΠΑ 2021-2027.
Η υλοποίηση αυτής της προσπάθειας αποτελεί ευχής έργον και για τις δύο πλευρές, ήταν η κοινή άποψη όλων των συμμετεχόντων.
Μέχρι πάντως τελικής υλοποιήσεως του ως άνω κέντρου, εκείνο που επισημάνθηκε είναι ότι τα άτομα ΑμΕΑ είναι φυσικά ελευθέρα να επιλέξουν αν θα εγγραφούν σε άλλα κέντρα, ΚΔΑΠ ή παρόμοιες δομές απασχόλησης που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Πηγή: Evros-news.gr

Related posts

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Υπεγράφη σύμβαση για την εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης και τηλε-εποπτείας του υδρευτικού δικτύου του Δήμου Αλεξανδρούπολης

admin

Νέο ξεκίνημα για τη Δικηγορική Εταιρεία του Γεράσιμου Καψάσκη

admin

Κελέτσης: Δυο νέα τμήματα αποκτά το Διδυμότειχο, με πρόταση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

editor