29 Μαρτίου, 2024
Gatzoli.gr | Οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Κοινωνία Τοπικά Νέα

O ήρωας αστυνομικός που έσωσε το δίχρονο κοριτσάκι μετά τη πτώση από μπαλκόνι

Την “άλλη πλευρά” της Ελληνικής Αστυνομίας, τη βαθιά ανθρώπινη και την αφανή προσφορά τους στους απλούς ανθρώπους έδειξε ο 38χρονος Αλεξανδρουπολίτης Αστυνομικός αφού στάθηκε σαν “ήρωας” στο 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι του 4ου ορόφου στην Αλεξανδρούπολη.

Πιο συγκεκριμένα πριν λίγες ημέρες, στις 14 Ιουλίου 2021, όλη η Αλεξανδρούπολη αλλά και όλη η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από την είδηση με το περιστατικό και το δίχρονο κοριτσάκι που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αποδείχτηκε, στο να σωθεί το μικρό αγγελούδι, συνέβαλε η έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση του αστυνομικού, Γεώργιου Σίσκου που από σύμπτωση βρέθηκε στο σημείο της πτώσης λίγα μόλις δευτερόλεπτα αφού συνέβη. Ο κ. Σίσκος που μετρά 18 χρόνια στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας συνομίλησε με το e-evros.gr και πραγματικά μας άφησε άφωνους από τις περιγραφές του.

Σύμφωνα με τον ίδιο που δηλώνει ακόμα συγκλονισμένος, περνούσε τυχαία με το αυτοκίνητο του, κάτω από την οδό Μαρκοπούλου 7Α όταν είδε το παιδάκι πεσμένο ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα οχήματα να τρέμει και να μην μπορεί ούτε να κλάψει.

“Αμέσως τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ, άρχισα να φωνάζω βοήθεια, ενώ την μητέρα την ειδοποιήσαμε λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο”.

Ο ηρωικός αστυνομικός, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “Αυτό που ένιωσα δεν το έχω ξαναζήσει στην ζωή μου. Είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα κενό όταν αντικρύζεις ένα παιδί σε αυτή την κατάσταση”.

Κατά τη συζήτησή μας δεν έκρυψε τη χαρά του που τελικά το μικρό παιδί χαίρει άκρας υγείας και συνέβαλε σε αυτό.

Φ.Δούκογλου

Πηγή: e-evros.gr

Related posts

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης «σάρωσε» τα πάντα στο πέρασμά του – «Άνοιξε» 9 μαγαζιά σε λίγες ώρες

editor

Θεσσαλονίκη: Ανάπλαση του πρώην στρατοπέδου σε Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά

editor

Αγωνία για την έδρα του Αναστάσιου Δημοσχάκη στον Έβρο

editor
29/03/2024 10:55